«Happiness now extended - Happiness now completed»: Οι Soft Cell ανακοίνωσαν δύο νέα άλμπουμ

Instagram @softcellhq

Οι Soft Cell ανακοίνωσαν δύο extended εκδόσεις του κορυφαίου άλμπουμ τους για το 2022, «Happiness Not Included».

Το δίδυμο αποκάλυψε ότι αρχικά ήθελαν να ονομάσουν το άλμπουμ «Future Nostalgia», αλλά η Dua Lipa είχε την ίδια ιδέα πριν το άλμπουμ ολοκληρωθεί. 

Το «Happiness Now Extended» θα περιλαμβάνει μεγαλύτερης διάρκειας εκδοχές και των 12 κομματιών από την αρχική έκδοση, ενώ το «Happiness Now Completed» θα περιλαμβάνει 10 ακυκλοφόρητα τραγούδια από τις ίδιες ηχογραφήσεις, τα οποία γράφτηκαν από τον Marc Almond και τον Dave Ball. Θα υπάρχουν επίσης διασκευές τραγουδιών των Giorgio Moroder, X-Ray Spex και Fad Gadget.

Οι δύο extended εκδόσεις πρόκειται να κυκλοφορήσουν στις 28 Ιουλίου μέσω της BMG. «Ο Marc και εγώ θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε όλη τη μουσική που ετοιμάσαμε κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για το Happiness», είπε ο Ball. «Το αρχικό μας σχέδιο ήταν να κάνουμε ένα άλμπουμ 16 τραγουδιών, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε διάρκεια πάνω από μία ώρα, οπότε το μειώσαμε στα 12 και αποφασίσαμε να κρατήσουμε τα υπόλοιπα τραγούδια όταν τα πράγματα ζορίσουν».

 

 

Και πρόσθεσε: «Τώρα ήρθε η ώρα να τα απελευθερώσουμε. Ήδη συζητάμε την προοπτική ενός άλλου άλμπουμ των Soft Cell, επομένως είναι σημαντικό να κυκλοφορήσουμε αυτά τα τραγούδια τώρα, ώστε να ξεκινήσουμε από το μηδέν με περισσότερο υλικό».

Οι Soft Cell αποκάλυψαν επίσης ότι αναγκάστηκαν να αλλάξουν τον αρχικό τίτλο του άλμπουμ εξαιτίας μιας γνωστής ποπ σταρ. «Ο αρχικός τίτλος για το Happiness Not Included ήταν Future Nostalgia, αλλά η Dua Lipa είχε την ίδια ιδέα πριν το άλμπουμ μας ήταν έτοιμο, οπότε κάναμε πίσω», ομολόγησε ο Almond.

Η ανακοίνωση των δύο extended άλμπουμ έρχεται πριν από τις περιοδείες του συγκροτήματος, όπου θα παίξουν σε μερικά φεστιβάλ σε όλη την ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

 

Video Url