«Bob Marley: One Love»: Δείτε το νέο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας του Bob Marley

Κυκλοφόρησε επιτέλους, το πολυαναμενόμενο πρώτο επίσημο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία «Bob Marley: One Love». Αποτίοντας φόρο τιμής στον Τζαμαϊκανό μουσικό και θρύλο της ρέγκε, Bob Marley, η ταινία θα επικεντρωθεί στην περίοδο μεταξύ 1976 και 1977, η οποία περιελάμβανε μια απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Bob Marley αναλαμβάνει ο ηθοποιός Kingsley Ben-Adir, με τη Lashana Lynch να συμπρωταγωνιστεί ως σύζυγός του, Rita Marley. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ταινία επανεξετάζει τα πρώτα χρόνια του τραγουδιστή και τις εμπειρίες που διαμόρφωσαν το μουσικό του ταξίδι και τη μοναδική του προσωπικότητα.

 

 

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone, ο Ziggy Marley, ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή, έδωσε μια εικόνα για το χρονικό πλαίσιο που παρουσιάζεται στην ταινία. Την περιέγραψε ως την περίοδο που ο Bob Marley «είχε τη μεγαλύτερη ωρίμανση, την πιο πνευματική επέκταση και την πιο σημαντική στιγμή στη ζωή του που τον έκανε αυτό που ξέρουμε ότι είναι τώρα».

Η προσέγγιση της ταινίας έχει ως στόχο να πάει πέρα από τα γνωστά γεγονότα για τον Marley. Ο Ziggy Marley εξήγησε: «Προσπαθήσαμε να καταγράψουμε κάτι που δεν είναι στην επιφάνεια, αλλά βρίσκεται από κάτω. Νομίζω ότι αυτό ήταν ένα από τα κύρια πράγματα – ας δώσουμε στους ανθρώπους κάτι που δεν είναι γραμμένο στα βιβλία, δεν φαίνεται στα ντοκιμαντέρ».

Η δήλωσή του υποδηλώνει ότι η νέα ταινία θα προσφέρει μια πιο βαθιά και προσωπική απεικόνιση της ζωής του θρυλικού τραγουδιστή, σε σχέση με το ντοκιμαντέρ «Marley» του 2012, σε σκηνοθεσία Kevin Macdonald.

 

 

Η ταινία είναι βέβαιο ότι θα την παρακολουθήσουν οι λάτρεις της μουσικής και οι θαυμαστές του Marley σε όλο τον κόσμο και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Ιανουαρίου 2024. Δείτε το ολοκαίνουργιο τρέιλερ παρακάτω.

 

Video Url