«Σταματήστε να πετάτε αντικείμενα πάνω στην σκηνή», ζήτησε η Adele από όλους όσους πηγαίνουν σε συναυλίες

Η Adele είπε στο κοινό της στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο, να «σταματήσει να πετάει αντικείμενα στους καλλιτέχνες», μετά από μια πρόσφατη επιδημία περιστατικών.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Caesars Palace, η βρετανίδα τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη «μόδα» των θεατών, να πετούν αντικείμενα στους μουσικούς.

«Έχετε παρατηρήσει πώς οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει τους καλούς τρόπους τον τελευταίο διάστημα και πετάνε αντικείμενα πάνω στη σκηνή; Το έχετε παρατηρήσει αυτό;», ρώτησε σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

 

@evioni_evioni

 

♬ original sound - Evan Masella

 

Καθώς μοίραζε μπλουζάκια στο κοινό χρησιμοποιώντας έναν εκτοξευτή, η Adele συνέχισε χαριτολογώντας: «Σας προκαλώ να πετάξετε κάτι σε μένα. Σταματήστε να πετάτε πράγματα στους καλλιτέχνες».

Τα σχόλια της Adele έρχονται μετά από δύο περιστατικά, όπου η Bebe Rexha και η Kelsea Ballerini δέχτηκαν αντικείμενα στα πρόσωπά τους, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν, ευτυχώς όχι σοβαρά, κατά τη διάρκεια των συναυλιών τους. Η Bebe έπρεπε να τελειώσει νωρίς τη συναυλία της και να πάει στο νοσοκομείο για ράμματα, ενώ η Kelsea έκανε ένα διάλειμμα πριν συνεχίσει το σετ της.

Επιπλέον, μια άλλη θαυμάστρια πέταξε τις στάχτες της νεκρής μητέρας της πάνω στη σκηνή, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της Pink, ένας άλλος χαστούκισε την Ava Max στο πρόσωπο και κάποιος τρίτος πέταξε ένα σεξουαλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια μιας συναυλία του Lil Nas X.

Όπως και η Adele, έτσι και ο τραγουδιστής Charlie Puth, κάλεσε πρόσφατα τους θαυμαστές του να σταματήσουν αυτή την συνήθεια. «Αυτή η τάση να πετάμε πράγματα στους καλλιτέχνες, ενώ είναι στη σκηνή πρέπει να τελειώσει. Bebe, Ava, και τώρα Kelsea Ballerini», έγραψε στο Twitter την περασμένη εβδομάδα. «Είναι τόσο ασεβές και πολύ επικίνδυνο. Απλώς απολαύστε τη μουσική. Σας ικετεύω».