Ακούστε τον Nick Cave και την Debbie Harry να διασκευάζουν το «On the Other Side» του Jeffrey Lee Pierce

Wikimedia Commons / Wer-Al Zwowe, Raph_PH

Ο Nick Cave και η Debbie Harry, γνωστή ως η τραγουδίστρια των Blondie, μοιράστηκαν τη διασκευή τους στο κομμάτι «On the Other Side», το πρώτο single από τη νέα συλλογή «The Task Has Overwhelmed Us».

Είναι ο τέταρτος τόμος της σειράς «Jeffrey Lee Pierce Sessions Project», η οποία περιέχει διασκευές τραγουδιών του frontman των Gun Club. Μαζί τους στο τραγούδι συμμετέχουν οι Cypress Grove, Warren Ellis και Guido Benigni. Είναι η τέταρτη συνεργασία από τον Cave και την Harry για αυτήν την συλλογή μετά το «Free to Walk» από το «We Are Only Riders» του 2009, το «The Breaking Hands» από το «The Journey Is Long» του 2012 και το «Into the Fire» από το «Axels and Sockets» του 2014.

«Νοιαζόταν ειλικρινά για τους άλλους ανθρώπους», είπε ο Cave για τον Pierce σε μια συνέντευξη με τον Gene Temesy. «Ήταν πραγματικά γνήσιος. Και ξέρεις, τον αγαπούσα πολύ. Και νομίζω ότι ήταν ένας σπουδαίος τραγουδοποιός».

Η Debbie Harry πρόσθεσε: «Είχε καλή καρδιά… και είναι εκπληκτικό πόσο υπέροχοι ήταν οι στίχοι του, πόσο πρωτότυποι ήταν». Ακούστε την διασκευή του «On the Other Side» παρακάτω.

 

Video Url