Δείτε την Shakira να μεταμορφώνεται σε γοργόνα στο νέο της βίντεο, «Copa Vacía» δίπλα στον Manuel Turizo

Η Shakira παίρνει το ρόλο γοργόνας στο νέο της μουσικό βίντεο, «Copa Vacía», μαζί με τον κολομβιανό τραγουδιστή, Manuel Turizo. Η σκηνοθεσία του βίντεο έγινε από την ίδια την Shakira και τον μακροχρόνιο συνεργάτη της, Jaume de la Iguana. 

Το σινγκλ και το βίντεο κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα την Πέμπτη, μετά από βδομάδες teaser από το κολομβιανό ντουέτο. Την περασμένη εβδομάδα, μοιράστηκαν μια αφίσα ταινίας που απεικόνιζε τη Shakira ως μια σκεπτική γοργόνα και τον Turizo ως τον όμορφο πρίγκιπά της. «Φτιάξαμε μια ταινία», έγραψαν από κοινού στη λεζάντα.

 

 

Το βίντεο έκανε την πρεμιέρα του στο παγκόσμιο δίκτυο καναλιών του MTV, καθώς και στην Times Square στην Νέα Υόρκη. Το «Copa Vacía» είναι το sequel του «Acróstico», το οποίο η Shakira αφιέρωσε στα παιδιά της που εμφανίζονται και στο αντίστοιχο μουσικό βίντεο του κομματιού.

Πριν από αυτό, η Shakira κυκλοφόρησε δύο κομμάτια συνεργασίας που την εκτόξευσαν στην κορυφή των charts του Billboard. Τον Ιανουάριο, αυτή και η Bizarrap έβγαλαν το «Bzrp Music Sessions, Vol. 53», που χάρισε στη Shakira την πέμπτη επιτυχία της στο top 10 και την πρώτη της μετά το «Beautiful Liar» του 2007, με την Beyoncé. Εμφανίστηκε επίσης στο πιο πρόσφατο σετ της Karol G, που έγραψε ιστορία με το κομμάτι «TQG».

Η Shakira ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του επόμενου άλμπουμ της, αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η ημερομηνία. Δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ με original υλικό από το «El Dorado» του 2017, το οποίο περιελάμβανε την επιτυχία «Chantaje», με τη συμμετοχή της Maluma.

 

Video Url