Ανακαλύψτε τα πέντε καλύτερα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Bob Dylan

Instagram @bobdylan

Ο Bob Dylan είναι ο πρώτος και μοναδικός τραγουδιστής και συνθέτης μέχρι σήμερα που έχει κερδίσει το Βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας. Μεγάλο μέρος του έργου του τις τελευταίες έξι δεκαετίες έχει ξεπεράσει τα όρια της μουσικής και αξίζει να διαβαστεί και ως ποίηση.

Από τα πρώτα του βήματα στα καφέ της Νέας Υόρκης ως φανατικός οπαδός του θρυλικού folk καλλιτέχνη Woody Guthrie, μέχρι τη καθιέρωσή του ως ροκ είδωλο, το στυλ του Dylan έχει εξελιχθεί, αλλά η ικανότητά του να γράφει διαχρονικούς στίχους παρέμεινε σταθερή. Με πάνω από εξήντα χρόνια στο στούντιο, ο Bob Dylan έχει κληροδοτήσει εκατοντάδες τραγούδια για τους νεαρούς θαυμαστές του και στα 82 του χρόνια, δεν φαίνεται να έχει διάθεση να σταματήσει.

Φυσικά, σε όλη την καριέρα του, ο Dylan χρειάστηκε να απορρίψει πολλές ιδέες και μισοτελειωμένα κομμάτια, αφήνοντας ένα τεράστιο αρχείο ακυκλοφόρητων τραγουδιών. Ευτυχώς, πολλά από αυτά τα τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί ποτέ, ανακαλύφθηκαν ξανά μέσω των διάσημων Bootleg Series του Dylan ή απο διαρροές στο διαδίκτυο πολλά χρόνια αργότερα.

Σήμερα, μπορούμε να εξερευνήσουμε μερικά από αυτά τα σπάνια διαμάντια στην παρακάτω λίστα με τα πέντε καλύτερα ακυκλοφόρητα τραγούδια του. Η λίστα περιλαμβάνει μερικές μπαλάντες και μια διασκευή σε ένα ποίημα του Charles Badger Clark, όλα ηχογραφημένα κατά τα πρώτα 30 χρόνια της καριέρας του Dylan.

‘To Fall In Love With You’

 

Video Url

 

 

‘I Can’t Leave Her Behind’ 

 

Video Url

 

 

‘Making A Liar Out Of Me’ 

 

Video Url

 

 

‘Spanish Is the Loving Tongue’

 

Video Url

 

 

‘Series of Dreams’ 

 

Video Url