Οι Chemical Brothers μοιράζονται το single «Live Again» μαζί με το νέο τους βιβλίο «Paused In Cosmic Reflection»

Instagram @thechemicalbrothers

Οι Chemical Brothers κυκλοφόρησαν το νέο σινγκλ, «Live Again» και μοιράστηκαν λεπτομέρειες για το πρώτο τους βιβλίο, «Paused In Cosmic Reflection».

Το σινγκλ περιγράφεται ως το «τέλειο κομμάτι των Chemical Brothers» και θυμίζει σε μεγάλο βαθμό προηγούμενες επιτυχίες τους, όπως το «Hey Boy, Hey Girl» ή το «Galvanise».

Το κομμάτι περιλαμβάνει επίσης φωνητικά από τον πειραματικό Γάλλο τραγουδιστή, Halo Maud. Ακολουθεί το πρόσφατο σινγκλ «No Reason», το οποίο επίσης προέρχεται από το επερχόμενο 10ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Παράλληλα με τη νέα μουσική, οι Chemical Brothers αποκάλυψαν επίσης λεπτομέρειες για ένα καινούργιο βιβλίο με τίτλο «Paused In Cosmic Reflection». Θα είναι το πρώτο τους επίσημο βιβλίο, το οποίο θα περιλαμβάνει εκατοντάδες ώρες συνεντεύξεων και θα προσφέρει στους θαυμαστές μια φρέσκια ματιά στην 30χρονη καριέρα του ντουέτου.

 

 

Θα περιλαμβάνει επίσης λεπτομέρειες της δημιουργικής διαδικασίας του συγκροτήματος και της ηλεκτρονικής σκηνής στην οποία μεγάλωσαν, καθώς και μια συλλογή φωτογραφιών από τα αρχεία των Chemical Brothers, πολλές από τις οποίες δεν έχουν δει στο παρελθόν οι θαυμαστές τους.

Οι Noel Gallagher, Beck, Aurora, Beth Orton, Michel Gondry, Wayne Coyne και Adam Smith (ο άνθρωπος πίσω από τα ψυχεδελικά τους σόου) είναι μερικά από τα ονόματα που συνέβαλαν στο βιβλίο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου White Rabbit.

 

Video Url