Ο Drake κυκλοφορεί το νέο του βιβλίο ποίησης «Titles Ruin Everything» και ανακοινώνει το καινούργιο του άλμπουμ

Instagram @champagnepapi

Ο Drake αποκάλυψε ότι ένα νέο άλμπουμ είναι καθοδόν. 

Πάνω από ένα χρόνο αφότου το ανακοίνωσε για πρώτη φορά στη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Drake κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του βιβλίο ποίησης, «Titles Ruin Everything: A Stream of Consciousness» μέσω της Phaidon.

Η ποιητική συλλογή γράφτηκε σε συνεργασία με την Kenza Samir, φίλη και συνεργάτης του Drake που συνέβαλε σε άλμπουμ όπως το «Views» και το «If You’re Reading This, It’s Too Late». Το βιβλίο περιγράφεται ως μια συλλογή 168 σελίδων με ποιήματα που δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ για τη «φήμη, τον ρομαντισμό και τις σχέσεις» και θα συνοδεύει το νέο του άλμπουμ, «For All the Dogs».

 

 

Σε διάφορες διαφημίσεις που προωθούν το «Titles Ruin Everything», ο Drake συμπεριέλαβε έναν κωδικό QR που οδηγεί σε ένα site με το ακόλουθο μήνυμα: «I made an album to go with the book - They say they miss the old Drake girl don't tempt me - FOR ALL THE DOGS», χωρίς να αναφέρεται ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο του άλμπουμ.

Η περιοδεία του Drake, «It's All a Blur» με τον ράπερ 21 Savage πρόκειται να ξεκινήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα, στις 29 Ιουνίου. Ο Drake πρόσθεσε πρόσφατα επιπλέον ημερομηνίες στην περιοδεία, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων σε νέες πόλεις όπως το Τορόντο, το Όστιν, το Μιλγουόκι και το Ντένβερ. Τον Μάρτιο, οι θαυμαστές του Drake υπέβαλαν ομαδική αγωγή και πάλι στο Ticketmaster, υποστηρίζοντας ότι οι τιμές των εισιτηρίων ήταν τεχνητά διογκωμένες.

 

Video Url