Οι Korn και η Adidas ξεκινούν επίσημη συνεργασία – Και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι άργησαν τόσο πολύ

Οι αμερικάνοι θρύλοι του nu-metal, Korn χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Adidas εδώ και δεκαετίες. Τώρα η συνεργασία τους έχει επισημοποιηθεί και επεκτείνεται σε παπούτσια και ρούχα.

Ο frontman των Korn, Jonathan Davis, φοράει φόρμες και παπούτσια Adidas και το κάνει από τη δεκαετία του 1990. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε μάλιστα και ένα σινγκλ με το όνομα A.D.I.D.A.S. το 1997, βγαλμένο από το δεύτερο άλμπουμ τους, Life Is Peachy.

Σύμφωνα με το Complex, η συνεργασία θα περιλαμβάνει δύο ζευγάρια παπούτσια: το Campus 00s και το Supermodified, καθώς και μπλουζάκια, hoodies και αθλητικές φόρμες.

 

 

Το Campus 00s θα πωλείται για 130 δολάρια και το Supermodified θα κοστίζει 140 δολάρια. Τα ρούχα Korn x Adidas θα περιλαμβάνουν δύο μπλουζάκια, με τιμή 50 και 60 δολάρια το καθένα και ένα φούτερ με το λογότυπο των Korn που θα κοστίζει 120 δολάρια.

 

 

Η πιο ακριβή αθλητική φόρμα με παγιέτες θα κοστίζει 300 δολάρια, ενώ η φθηνότερη έκδοση θα πωλείται για 180 δολάρια. Πέρυσι, ο Jonathan Davis λάνσαρε ένα νέο brand για κατοικίδια ζώα με τίτλο «Freak On A Leash», που πήρε το όνομά του από τον ομώνυμο κομμάτι του 1998.

 

Video Url