«70000 Tons Of Metal»: Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα Heavy Metal του κόσμου ετοιμάζεται για ένα ακόμη sellout

Photo by 70000tons.com

Εξήντα μπάντες, τέσσερις ημέρες, ένα κρουαζιερόπλοιο και μόνο 3.000 εισιτήρια. Η μεγαλύτερη κρουαζιέρα Heavy Metal στον κόσμο, «70000 Tons Of Metal», ετοιμάζεται για ακόμη ένα sellout.

Από το πρώτο ταξίδι το 2011, έχουν σημειωθεί δέκα συνεχόμενα sellouts. Όταν όμως ταξιδεύετε από το Μαϊάμι της Φλόριντα προς το Πουέρτο Πλάτα της Δομινικανής Δημοκρατίας και πίσω, παρακολουθώντας τα αγαπημένα σας Heavy Metal συγκροτήματα, ξαπλωμένοι σε μια ξαπλώστρα με ένα κοκτέιλ στο χέρι, τότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε γιατί.

Όλοι όσοι συμμετέχουν στην κρουαζιέρα, έχουν απεριόριστη πρόσβαση σε 120+ συναυλίες και ειδικές εκδηλώσεις πάνω στο κρουαζιερόπλοιο, όπως συναντήσεις και κουβέντα με κάθε συγκρότημα, μοναδικά σεμινάρια μουσικής από τους καλύτερους του είδους, αποκλειστικές πρεμιέρες τραγουδιών και πολλά άλλα. Χωρίς VIP περιοχές, είναι πραγματικά σαν να έχουν όλοι από ένα backstage pass.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσουν το Πουέρτο Πλάτα παρέα με τα αγαπημένα τους συγκροτήματα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν μαζί τους σε διάφορες δραστηριότητες, όπως καταδύσεις, καγιάκ και εκδρομές με μικρά σκάφη.

Με 38 μπάντες να έχουν ανακοινωθεί, η τρέχουσα σύνθεση αποτελείται από τους Aborted, Angra, Blind Guardian, Blood Red Throne, Crypta, Draconian, Epica, Equilibrium, Grave Digger, Infected Rain, Lord Of The Lost, Mystic Prophecy, Nanowar Of Steel, Nervosa , Nile, Omnium Gatherum, Saor, Sodom, The Halo Effect, Thyrfing, Unleashed και Warkings.

Η κρουαζιέρα «70000 Tons Of Metal»,  θα ταξιδέψει από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2024.

 

Video Url