Το τραγούδι της Dua Lipa που έκανε τον Trent Reznor να δακρύσει

Ο Trent Reznor αποκάλυψε πρόσφατα ότι «έσκισε» όταν άκουγε ένα τραγούδι της Dua Lipa. Τώρα, η frontman των Nine Inch Nails έχει αναγνωρίσει το εν λόγω τραγούδι: την επιτυχία της το 2020, "Levitating".

Το αρχικό σχόλιο έγινε στο podcast του Rick Rubin, Tetragrammaton, όταν ο Reznor μοιράστηκε ότι είχε επανεκτιμήσει την άποψή του ότι η ποπ μουσική «γενικά είναι χάλια» αφού άκουσε την κόρη του να τραγουδάει ένα από τα τραγούδια της Lipa. «Της αρέσει πολύ και είναι τόσο ωραία», εξήγησε. «Μου θύμισε πραγματικά την τέχνη του να γράφεις ένα καλοφτιαγμένο τραγούδι – δάκρυσα ακούγοντας ένα κομμάτι της Dua Lipa, γιατί ήταν απλά ένα πολύ καλοφτιαγμένο μουσικό κομμάτι, ξέρεις;»

Όταν ένας χρήστης του Instagram σχολίασε σε μια ανάρτηση του Sterogum ότι έπρεπε να μάθει «ποιο τραγούδι της Dua Lipa έκανε τον Trent fucking Reznor να δακρύσει», ο ίδιος ο Reznor απάντησε στο σχόλιο, εξηγώντας ότι ήταν το «Levitating», από το άλμπουμ της Lipa το 2020, Future Nostalgia. «Η εκτέλεση [της κόρης μου] ήταν επί τόπου», έγραψε ο Ρέζνορ. «Όταν έφτασε στη γραμμή «sugarboo», με διέλυσε».

Video Url