Δείτε το βίντεο «I’m Alice», από το νέο δίσκο του Alice Cooper που κυκλοφορεί τον Αύγουστο

Wikimedia Commons / Robin Looy

Μετά από εκατοντάδες συναυλίες και εκατομμύρια χιλιόμετρα, ο Alice Cooper ανεβάζει στροφές όσο ποτέ στο νέο του άλμπουμ, «Road», που θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου. Πάρτε μια πρώτη γεύση με το νέο σινγκλ, «I'm Alice», που μόλις κυκλοφόρησε.

Σε παραγωγή του μακροχρόνιου συνεργάτη του, Bob Ezrin, το άλμπουμ ολοκληρώθηκε με την συνδρομή του υπολοίπου γκρουπ, τους τρεις κιθαρίστες Ryan Roxie, Nita Strauss και Tommy Henrikson, τον μπασίστα Chuck Garric και τον ντράμερ Glen Sobel.

 
«Για το Road, ήθελα η μπάντα να συμμετάσχει στη βάση όλων των τραγουδιών», δήλωσε ο Alice. «Βλέπω αυτούς τους τύπους μόνο όταν είμαστε στο δρόμο. Έτσι, ήθελα να είμαστε όσο πιο σφιχτοδεμένοι γίνεται για την περιοδεία, αλλά σε όλο το νέο υλικό. Όταν έχεις ένα τόσο καλό συγκρότημα, πιστεύω στο να το αναδεικνύω και αυτός είναι ο τρόπος μου να το κάνω».

Το εναρκτήριο τραγούδι του άλμπουμ και πρώτο σινγκλ, «I’m Alice», δίνει τον τόνο του άλμπουμ με τον Alice να λέει, «I know you’re looking for a real good time. So, let me introduce you to a friend of mine. I’m Alice. I’m the Master of Madness; the Sultan of Surprise...so don’t be afraid, just look into my eyes».

 

Video Url