Ο Mike Ness από τους Social Distortion διαγνώστηκε με καρκίνο στις αμυγδαλές

Instagram @socialdistortion

Καθώς ο Ness υποβάλλεται σε θεραπεία, το συγκρότημα ανέβαλε την επερχόμενη περιοδεία του και σταμάτησε την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ.

Ο τραγουδιστής των Social Distortion, Mike Ness, διαγνώστηκε με καρκίνο στις αμυγδαλές, σταδίου πρώτου και επί του παρόντος αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση. Ως αποτέλεσμα, οι Social Distortion ανέβαλαν την επερχόμενη καλοκαιρινή τους περιοδεία και σταμάτησαν την ηχογράφηση του όγδοου στούντιο άλμπουμ τους.

«Στη μέση της προ-παραγωγής, διαγνώστηκα με καρκίνο των αμυγδαλών σταδίου πρώτου», είπε ο Ness σε δήλωση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη. «Αισθανόμουν αρκετά καλά για να συνεχίσω να ηχογραφώ στο στούντιο μέχρι την ίδια μέρα πριν την επέμβαση. Το συγκρότημα και εγώ ήμασταν τόσο εμπνευσμένοι και ενθουσιασμένοι με τα καινούργια κομμάτια, τα οποία παρεμπιπτόντως ακούγονται απίστευτα».

«Η ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση είναι μια καθημερινή διαδικασία και σε τρεις εβδομάδες ξεκινάμε τις ακτίνες και αυτή θα πρέπει να είναι η τελευταία θεραπεία που χρειάζομαι», εξήγησε ο Ness. «Η ομάδα των γιατρών είναι σίγουροι ότι μόλις τελειώσω με αυτό το στάδιο, θα μπορέσω να ξεκινήσω τη διαδικασία ανάρρωσης. Αναμένω πλήρη ανάρρωση που θα μου επιτρέψει να ζήσω μια μακρά και παραγωγική ζωή». Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δήλωση του Ness παρακάτω.

Η καλοκαιρινή περιοδεία των Social Distortion, η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου, θα επαναπρογραμματιστεί για μεταγενέστερη ημερομηνία. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ του συγκροτήματος, Hard Times and Nursery Rhymes, κυκλοφόρησε το 2011.