Ο Post Malone ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ «Austin»

Instagram @postmalone

Ο Post Malone είναι στα high του. Μόλις μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί ένα ειλικρινές βίντεο προς τους θαυμαστές του, το οποίο περιείχε μια ειδική ανακοίνωση. Το επόμενο άλμπουμ του Austin πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στις 28 Ιουλίου. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο καλλιτέχνης ενημέρωσε επίσης τους θαυμαστές ότι το επόμενο σινγκλ του Mourning έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή.

Στο μήνυμά του, ο 27χρονος αμερικανός ράπερ υπαινίχθηκε μια διαφορετική καλλιτεχνική κατεύθυνση για την επόμενη προσπάθειά του. Το τελευταίο του άλμπουμ Twelve Carat Toothache και τα προηγούμενα έργα του έχουν ήδη πειραματιστεί με διαφορετικές κατευθύνσεις, οπότε θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι διαφορετικό θα σκεφτεί αυτήν την φορά.

«Γεια σε όλους, πως είστε;», αναφέρει στην αρχή του βίντεο ο Post Malone. «Είμαι ο Posty. Ήθελα να πω ότι σας αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι εδώ σε περιοδεία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Και ήθελα να σας πω ότι έχω ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στις 28 Ιουλίου. Λέγεται Austin, όπως το όνομά μου. Αυτό είναι το πραγματικό μου όνομα. Το άλμπουμ περιέχει την πιο fun μουσική και ταυτόχρονα ήταν ένα από τα πιο διασκεδαστικά, δύσκολα και ανταποδοτικά πράγματα που έχω κάνει».

 

 

«Προσπαθώ να πιέσω πραγματικά τον εαυτό μου και να κάνω πραγματικά ωραία μουσική», συνέχισε ο Post Malone. «Έπαιζα κιθάρα σε κάθε τραγούδι του δίσκου και ήταν μια πραγματικά, πολύ διασκεδαστική εμπειρία. Είμαι πολύ, πολύ ενθουσιασμένος που το μοιράζομαι μαζί σας. Το Chemical κυκλοφορεί και αυτό το τραγούδι θα είναι στο δίσκο. Και μετά την Παρασκευή, έχω ένα άλλο τραγούδι που ονομάζεται Mourning. Αλλά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα το αποκαλύψω σε εσάς. Μόλις γυρίσαμε ένα μουσικό βίντεο στη Σκωτία, είναι απολύτως εκπληκτικά εκεί πάνω».

«Αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα το ακούσετε και σας αγαπώ πάρα πολύ», κατέληξε. «Ξέρετε, ελπίζω να συνεχίσετε να είστε καταπληκτικοί και να συνεχίσετε να διαδίδετε αγάπη και να συνεχίσετε να είστε ο εαυτός σας. Να έχετε μια υπέροχη βραδιά, να έχετε μια υπέροχη εβδομάδα, να αγκαλιάζετε τους δικούς σας και απλώς συνεχίστε να διαδίδετε αγάπη». 

 

Video Url