Η Dolly Parton εξαπολύει το νέο της σινγκλ «World on Fire» από το νέο της άλμπουμ Rockstar

Instagram @dollyparton

Η Dolly Parton είναι επισήμως μια Rockstar με το νέο της rock ‘n’ roll άλμπουμ, κυκλοφορώντας χθες το πρώτο της σινγκλ, το καυτό και επίκαιρο «World on Fire». Η λίστα κομματιών του Rockstar της Parton μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντελώς τρελό συνονθύλευμα καλεσμένων, σε μερικές από τις πιο επικές διασκευές. 

Η Parton μπορεί να έχει περάσει πάνω από μισό αιώνα στην μουσική βιομηχανία, αλλά όπως λέει και η ίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την επαφή. Το «World on Fire» είναι ένα τραγούδι που έγραψε με την ελπίδα να παρακινήσει τους ανθρώπους «να κάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο», ενώ οι στίχοι της έχουν μια αρκετή δόση ειρωνίας: «Liar, liar, the world’s on fire / What you gonna do when it all burns down?»

 

 

Και παρόλο που το κομμάτι είναι σίγουρα επικεντρωμένο στη ροκ, η τσαχπινιά της Parton εξακολουθεί να έχει την πρώτη θέση. «Greedy politicians, present and past / They wouldn’t know the truth if it bit ’em in the ass», σαρκάζει σε έναν από τους στίχους. Κανείς δεν είναι ασφαλής στον κόσμο της Dolly.

Ακούστε το «World on Fire» παρακάτω.

 

Video Url

 

Το χορταστικό Rockstar των 30 κομματιών κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου. Μαζί με εννέα original τραγούδια, περιλαμβάνει επίσης διασκευές τραγουδιών όπως το «Let It Be» (με τον Paul και τον Ringo), το «Heart of Glass» (με τη Debbie Harry) και το «Stairway to Heaven» (με τη Lizzo και το φλάουτο της).