Η Janelle Monáe ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «The Age of Pleasure» και μοιράζεται το σινγκλ, «Lipstick Lover»

Instagram @janellemonae

Η Janelle Monáe ανακοίνωσε το νέο της άλμπουμ, The Age of Pleasure, που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου μέσω της Wondaland Arts Society και την Atlantic Records. Για αρχή, μοιράστηκε το βίντεο του Lipstick Lover.

Το The Age of Pleasure ακολουθεί το Dirty Computer του 2018 και το πρόσφατο εντυπωσιακό σινγκλ της, Float. Σε μια συνέντευξη με τον Zane Lowe της Apple Music, η Monáe είπε ότι το άλμπουμ πηγάζει από «ένα ειλικρινή μέρος» και πρόσθεσε ότι ξεκίνησε με έναν κενό καμβά ενώ επιστρέφει στα βασικά.

Συνέχισε εξηγώντας το θέμα του άλμπουμ. «Πέρασα την φάση της κατάθλιψης, του άγχους και των βασάνων. Δεν είναι ότι η ζωή είναι ευχάριστη κάθε μέρα, αλλά νομίζω ότι αναζήτησα ενεργά πώς θα μπορούσα να δημιουργήσω έναν χώρο για τον εαυτό μου. Πώς μπορώ να ανακατευθύνω το μυαλό μου στο πώς να σκέφτομαι για τα πράγματα και πώς μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι σε αυτήν την παρούσα στιγμή - που δεν θα επιστρέψει ποτέ – θα μπορέσω να βρω την ευτυχία».

Σε παραγωγή του συχνού συνεργάτη της Monáe, Nate Wonder, το επηρεασμένο από τη ρέγκε Lipstick Lover, αγκαλιάζει την queer κοινότητα με στίχους όπως, «I like lipstick on my neck/ Baby, I'm obsessed, get me undressed/ I wantna feel your lips on mine». Δείτε το αρκετά προκλητικό NSFW βίντεο με δική σας ευθύνη, παρακάτω.

 

Video Url

 

Εκτός μουσικής, η Monáe εμφανίσθηκε πρόσφατα στο Glass Onion: A Knives Out Mystery και πρόκειται να υποδυθεί την τραγουδίστρια του καμπαρέ που έγινε μυστική πράκτορας και ακτιβίστρια για τα πολιτικά δικαιώματα, Josephine Baker στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά, De La Resistance.