Οι Queens Of The Stone Age ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ «In Times New Roman» και μοιράζονται το σινγκλ, «Emotion Sickness»

Instagram @queensofthestoneage

Οι Queens Of The Stone Age περιγράφουν το άλμπουμ ως «τον ήχο μιας μπάντας που δημιουργεί τη μουσική που θέλουν να ακούσουν τα ίδια τα μέλη της, ενώ δίνει στους υπόλοιπους ακροατές ένα ηχητικό φόρουμ προς συνάθροιση».

 

 

Έχοντας δώσει μια πρώτη γεύση πριν την επιστροφή τους αυτή την εβδομάδα, με διαδικτυακά βίντεο και διαφημιστικές πινακίδες στο Λονδίνο, το συγκρότημα αποκάλυψε τώρα λεπτομέρειες για τη συνέχεια του «Villains» του 2017 με το όγδοο άλμπουμ τους «In Times New Roman» που έρχεται στις 8 Ιουνίου μέσω της Matador Records.

Το εναρκτήριο single «Emotion Sickness» επιστρέφει στην ωμή Rated - R εποχή του συγκροτήματος, αν και λίγο πιο ψυχεδελικό. Το τραγούδι κυκλοφορεί τώρα σε streaming, με ένα lyric video σκηνοθετημένο από τον Liam Lynch να κάνει το ντεμπούτο του αύριο Παρασκευή.

 

 

Οι Queens Of The Stone Age είχαν ήδη μοιραστεί αυτή την εβδομάδα ένα σύντομο βίντεο κλιπ του νέου τους τραγουδιού, σαν μια πρώτη γεύση για μια επερχόμενη νέα μουσική εποχή. Το συγκρότημα μοιράστηκε στο Twitter μια ανάρτηση που έγραφε: «Είναι η special εβδομάδα μας» με τους θαυμαστές τους να πιάνουν αμέσως το υπονοούμενο και να απαντούν με την σειρά τους γεμάτοι ενθουσιασμό. «Είμαι εδώ για αυτό», απάντησε ένας fan, ενώ ένας άλλος έγραψε «Είμαστε έτοιμοι».

Οι Queens Of The Stone Age συνέχισαν με ένα ακόμη tweet που έγραφε: «The World's Gonna End» με ένα σύντομο βίντεο κλιπ για το επερχόμενο, νέο τους τραγούδι. Το πρώτο πλάνο δείχνει μια γυναίκα με μακριά κόκκινα νύχια να χτυπά ένα ντέφι δίπλα σε μια υδρόγειο σφαίρα που καίγεται ενώ ακούγονται οι στίχοι: «I don’t care what the people know / The world’s gonna end in a month or so», με το κλιπ να τελειώνει με ένα ματωμένο στεφάνι. 

 

 

Αυτή δεν είναι η μόνη έκπληξη που μοιράστηκε το αμερικανικό ροκ συγκρότημα. Μια γιγάντια αφίσα ήταν κολλημένη στο πλάι ενός κτιρίου στην αγορά του Μπρόντγουεϊ. Έγραφε «Long live the Queens» με το τελικό “s” να είναι ζωγραφισμένο με σπρέι. Η αφίσα είχε επίσης το ίδιο στεφάνι που φαινόταν στο κλιπ που ανέβασε στο Twitter το συγκρότημα.

 

 

Εν τω μεταξύ, οι Queens Of The Stone Age πρόκειται να ξεκινήσουν κάποιες συναυλίες και φεστιβάλ από τις 26 Μαΐου στο Sonic Temple στο Οχάιο. Από εκεί, θα πάρουν το δρόμο τους προς τη Βοστώνη, για το Boston Calling και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν στην Ευρώπη για το φεστιβάλ Southside και το Pinkpop.

Θα παίξουν τρεις sold out παραστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο με το συγκρότημα Coach Party και στη συνέχεια θα περάσουν από μερικά ακόμη ευρωπαϊκά φεστιβάλ και θα κλείσουν την περιοδεία τους στις 8 Οκτωβρίου στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια στο Aftershock Festival.

Τον Απρίλιο, μέλη του συγκροτήματος μαζί με τους Tool ενώθηκαν με τους Primus στη σκηνή και ερμήνευσαν διασκευές των AC/DC, Led Zeppelin και άλλων. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο The Belasco του Λος Άντζελες στις 17 Απριλίου και είδε τους Primus να παίζουν ένα ζωντανό σετ για την συγκέντρωση χρημάτων για τον σκηνοθέτη, animator και συγγραφέα Jimmy Hayward (Toy Story, Finding Nemo), ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο.

Ακούστε το Emotion Sickness παρακάτω:

Video Url