Δείτε την Lana Del Rey ως Marilyn Monroe δίπλα στον Jon Batiste στο νέο βίντεο, «Candy Necklace»

Η Lana Del Rey μοιράστηκε ένα νέο μουσικό βίντεο για το «Candy Necklace», μια συνεργασία με τον αμερικάνο Jon Batiste από το τελευταίο της άλμπουμ, «Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd».

Σε σκηνοθεσία του Rich Lee, το 10λεπτο, ασπρόμαυρο κλιπ μας πηγαίνει στα παρασκήνια των γυρισμάτων, καθώς η Del Rey είναι ντυμένη σαν στάρλετ του Χόλιγουντ, όπως η Marilyn Monroe και η Elizabeth Short (γνωστή ως Μαύρη Ντάλια). «Δεν ξέρω πώς να μην είμαι σαν ρομπότ», λέει η Lana φορώντας μια περούκα σαν τη Marilyn. Ο διάλογος ρέει στους στίχους της Del Rey:

«Sittin’ on the sofa, feelin’ super suicidal/ Hate to say the word, but, baby, hand on the Bible, I do/ Feel like it’s you the one who’s bringin’ me down».

 Δείτε το βίντεο παρακάτω.

 

Video Url

 

Τον περασμένο μήνα, η Del Rey ενώθηκε με τον καλό της φίλο Jack Antonoff κατά τη διάρκεια του σετ των Bleachers στο High Water Festival για να ερμηνεύσει το ζωντανό ντεμπούτο του «Margaret» από το Ocean Blvd. Στα τέλη Μαρτίου, η Taylor Swift αποκάλεσε την Del Rey «ότι καλύτερο έχουμε», ενώ ερμήνευσε το «Snow on the Beach», από το άλμπουμ της, Midnights.