Ο Jason Newsted τα βάζει με όσους «ανόητους» λένε ότι ο Ulrich δεν είναι καλός ντράμερ: «Δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε»

Wikimedia Commons / Ralph Arvesen, Achim Raschka

Ο πρώην μπασίστας των Metallica, Jason Newsted, επιτίθεται στους «ανόητους» που σπαταλάνε χρόνο κράζοντας τον Lars Ulrich ως ντράμερ. Μιλώντας στο podcast, Let There Be Talk αυτή την εβδομάδα, ο Newsted ρωτήθηκε τι πιστεύει για την άποψη πολλών, ότι ο Ulrich είναι ένας "μέτριος" ντράμερ.

«Όποιος το λέει αυτό είναι ένας γαμ*** ηλίθιος», απάντησε ο Newsted. «Δεν έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάνε. Το βάθος αυτού του ανθρώπου, η προνοητικότητα του, η κατανόηση του τι διάολο συνέβαινε όταν ήταν 21, 22, 23 ετών. Σοβαρά;».

«Λοιπόν, αν δεν μπορεί να παίξει το ίδιο γέμισμα με τον Dave Lombardo ή όποιον στο διάολο διαλέγεις σήμερα… και τι έγινε; Μη μιλάτε γι' αυτόν τον τύπο. Είναι πολύ πιο μπροστά από σας στα περισσότερα πράγματα. Σας το διαβεβαιώνω. Αν δεν είχαμε αυτόν και την ικανότητά του να προβλέπει, με κανένα τρόπο οι Metallica δεν θα έφθαναν εκεί που έφθασαν. Δεν υπάρχει περίπτωση, διότι υπάρχουν πολλά περισσότερα από το να μπορείτε απλά να χτυπήσετε ένα τύμπανο».

Δείτε το υπόλοιπο της συνέντευξης παρακάτω.

 

Video Url

 

Τον περασμένο μήνα, ο Lars Ulrich αποκάλυψε στο Metal Hammer ότι όντως δίνει σημασία τι έχουν να πουν οι άνθρωποι για τους Metallica στο διαδίκτυο, έχοντας παρακολουθήσει από κοντά τα σχόλια των θαυμαστών στο περσινό comeback single, Lux Æterna.

«Αν αποφασίσετε να διαβάσετε τα σχόλια, τουλάχιστον για μένα, πρέπει να προετοιμαστείτε για να μην πάρετε τίποτα από αυτά υπερβολικά προσωπικά», είχε πει ο Lars. «Πρέπει να αποστασιοποιηθείς από αυτό. Αλλά, θα ήθελα να προκαλέσω οποιονδήποτε είναι σε συγκρότημα να βγει και να πει ότι δεν διαβάζει τα σχόλια».

«Εννοώ, δεν κάθομαι ξύπνιος μέχρι τις τέσσερις το πρωί σκρολάροντας στο κινητό μου», πρόσθεσε. «Αλλά, όταν δεν έχεις βγάλει μουσική εδώ και πέντε ή έξι χρόνια και πετάς κάτι σαν το Lux Æterna σε έναν ανυποψίαστο κόσμο, θα ήθελες να δεις ποια είναι η αντίδρασή του».