Η συλλεκτική έκδοση του «To Pimp a Butterfly» από τον Kendrick Lamar πωλείται για 2.500 δολάρια

Η Interscope βγάζει σε κυκλοφορία μια περιορισμένη έκδοση του άλμπουμ, «To Pimp a Butterfly» σε βινύλιο για 2.500 δολάρια.

Η Interscope Records κυκλοφορεί 100 αντίτυπα του εμβληματικού άλμπουμ του Kendrick Lamar του 2015, «To Pimp a Butterfly» σε βινύλιο για 2.500 δολάρια ανά κομμάτι. Κάθε αντίγραφο του άλμπουμ είναι υπογεγραμμένο από την εικαστικό Lauren Halsey, ενώ η Gucci σχεδίασε την συσκευασία για το βινύλιο. Τα έσοδα θα διατεθούν για το Ίδρυμα Iovine and Young.

 

 

 

Το άλμπουμ «To Pimp a Butterfly» έχει πουλήσει 324.000 αντίτυπα στις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στο αμερικανικό Billboard 200. Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι Thundercat, George Clinton, Bilal, Anna Wise, Snoop Dogg, James Fauntleroy, Ronald Isley και Rapsody. Για την παραγωγή, ο Lamar συνεργάστηκε με τους Sounwave, Terrace Martin, Taz "Tisa" Arnold, Thundercat, Rahki, LoveDragon, Flying Lotus, Pharrell Williams, Boi-1da, Knxwledge και άλλους. Το project χάρισε στον Lamar το βραβείο Grammy για το καλύτερο Rap άλμπουμ το 2016. Ήταν επίσης υποψήφιο για το άλμπουμ της χρονιάς, αν και έχασε από το «1989» της Taylor Swift.

Ο Lamar ολοκλήρωσε πρόσφατα την περιοδεία του «Big Steppers Tour», η οποία κέρδισε τον τίτλο της περιοδείας με τις υψηλότερες εισπράξεις με έναν καλλιτέχνη της ραπ ως headliner. Κέρδισε 110,9 εκατομμύρια δολάρια από 929.000 εισιτήρια και 73 παραστάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ξεπέρασε την περιοδεία «Aubrey & The Three Migos Tour» των Drake και Migos, καθώς και την περιοδεία «Watch the Throne» των Kanye West και JAY-Z. Οι συναυλίες ήρθαν μετά την κυκλοφορία του πέμπτου άλμπουμ του Lamar, «Mr. Morale & The Big Steppers»

 

Video Url