Ο Jon Bon Jovi μας αποκαλύπτει τον καλύτερο κιθαρίστα όλων των εποχών

Instagram @jonbonjovi

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Howard Stern Show, ο Jon Bon Jovi ανέδειξε τον Jeff Beck ως τον καλύτερο κιθαρίστα όλων των εποχών.

Όταν ρωτήθηκε από τον θρυλικό ραδιοφωνικό παρουσιαστή σχετικά με το θέμα, ο Bon Jovi δεν δίστασε να πει χωρίς δεύτερη σκέψη «Beck, Jeff Beck». Ο Stern σοκαρίστηκε από την απάντησή του και περίμενε να ονομάσει τον Jimi Hendrix. Σε απάντηση, ο Bon Jovi  εξήγησε στον παρουσιαστή: «Ο Jimi Hendrix φυσικά και θα ήταν στην αρχική δεκάδα, αλλά με ανάγκασες να το πω».

Ο τραγουδιστής από το New Jersey συνέχισε: «Eddie Van Halen, Prince… όλοι τους διαφορετικοί, αλλά ήμουν στο δωμάτιο με τον Jeff Beck όταν έβγαλε μια κιθάρα από ένα χαρτόκουτο με έναν νοικιασμένο ενισχυτή χωρίς πετάλια και δημιούργησε αυτόν τον ήχο όταν κάναμε το Young Guns και ήταν ο κιθαρίστας μου». Πρόσθεσε: «Κάθισα εκεί έκπληκτος γιατί ο Jeff Beck έκανε πράγματα με τα δάχτυλά του, με τον αντίχειρά του που θα σου τίναζε το μυαλό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Bon Jovi εξήγησε γιατί δεν του αρέσουν τα πρώτα μουσικά του βίντεο. Είπε για το βίντεο του πρώτου σινγκλ, Runaway: «Περιμένετε ένα λεπτό, μόλις έμαθα να παίζω κιθάρα και να γράφω τραγούδια. Και τώρα θέλετε να γίνω σκηνοθέτης; Τι διάολο ξέρω; Θέλεις να με ντροπιάσεις; Δέσε με σε μια καρέκλα και κάνε με να δω βίντεο από τα δύο πρώτα μου άλμπουμ».

 

Video Url