Οι The Flaming Lips κυκλοφορούν το EP «Hypnotist» με σπάνιες ηχογραφήσεις και demo

Facebook @Flaming Lips

Καθώς γιορτάζουν την 20ή επέτειο από το επιτυχημένο τους άλμπουμ, Yoshimi Battles the Pink Robots, οι Flaming Lips ανακοίνωσαν ένα νέο EP που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τον τίτλο, Hypnotist. Η μικρή, αλλά δυνατή συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουνίου και συγκεντρώνει σπάνιες ηχογραφήσεις από την εποχή του Yoshimi, τις οποίες ακούσαμε για πρώτη φορά στο τεράστιο επετειακό σετ που κυκλοφόρησε το συγκρότημα πέρυσι.

Το EP ανοίγει με το εντυπωσιακό 24λεπτο Psychedelic Hypnotist Daydream, το οποίο είναι αρκετό για να είναι ένα EP από μόνο του. Αλλά, η Side B περιλαμβάνει επίσης demo των κομματιών, Duck Dodgers Theme και I Know I've Got to Make That Dream the Real Thing, καθώς και ένα instrumental του Do You Realize?

Οι προπαραγγελίες για το Hypnotist EP συνεχίζονται και διατίθενται σε αποκλειστικό ροζ πρεσάρισμα βινυλίου. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε μια περιγραφή του 24λεπτου κομματιού από τον frontman της μπάντας, Wayne Coyne όπου μιλάει για την αρχική ηχογράφηση, καθώς και να ακούσετε το ίδιο το κομμάτι. 

 

Video Url

 

Video Url

 

Οι Flaming Lips θα ξεκινήσουν μια περιοδεία αργότερα μέσα στο 2023, ερμηνεύοντας πλήρως το άλμπουμ, Yoshimi Battles the Pink Robots. 

Hypnotist EP Tracklist:
Side A:
01. Psychedelic Hypnotist Daydream (Demo)

Side B:
01. Duck Dodgers Theme (Duck Dodgers Demo: With Wayne Scratch Vocal)
02. I Know I’ve Got to Make That Dream the Real Thing (Demo)
03. Do You Realize? (Instrumental)