Οι Thirty Seconds To Mars ανακοινώνουν το πρώτο τους νέο single μετά από πέντε χρόνια

Wikimedia Commons / Stefan Brending

Δείτε το teaser βίντεο για το επερχόμενο single, «Stuck» των Thirty Seconds To Mars – την πρώτη τους νέα μουσική απόπειρα, μετά το άλμπουμ AMERICA του 2018.

Φρέσκος μετά από την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο Met Gala, ο Jared Leto θα επιστρέψει με νέα μουσική με το συγκρότημα Thirty Seconds To Mars πολύ σύντομα.

Ο Jared και ο αδελφός του Shannon πρόκειται να μοιραστούν το πρώτο τους νέο σινγκλ με τους 30STM μετά από πέντε χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους AMERICA το 2018. Η επιστροφή τους θα ακούει στο όνομα «Stuck» και θα δει το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Μαζί με την ανακοίνωση, έχουν δημοσιεύσει ένα μουσικό teaser βίντεο 14 δευτερόλεπτων, με τον στίχο, «The way you move has got me stuck», μαζί με ένα απόσπασμα από αυτό που πιθανώς είναι το συνοδευτικό μουσικό βίντεο κλιπ.

 

Video Url

 

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Jared είχε πει για το πόσο καινούργιο υλικό είχε συγκεντρωθεί: «Έχουμε τόσα πολλά τραγούδια τώρα. Πραγματικά εκμεταλλευτήκαμε εκείνη την περίοδο του lockdown και αρχίσαμε να γράφουμε».
Και πρόσθεσε: «Πραγματικά περιμένουμε την κατάλληλη ευκαιρία, την κατάλληλη στιγμή για να βγάλουμε μουσική».