Η Kate Bush δηλώνει σοκαρισμένη από την ένταξή της στο Rock and Roll Hall of Fame

Instagram @katebushmusic

Η Kate Bush εκπλήσσεται όσο κανείς άλλος από την επικείμενη ένταξή της στο Rock and Roll Hall of Fame.

Σε δήλωσή της στο Rolling Stone, η βρετανίδα τραγουδίστρια είπε: «Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι εντελώς σοκαρισμένη με την είδηση της εισαγωγής μου στο Hall of Fame. Είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με ψήφισαν. Σημαίνει πολλά για μένα που με σκεφτήκατε. Είναι τόσο μεγάλη τιμή».

Η Kate Bush φάνηκε επίσης να υπονοεί ότι σχεδιάζει να παρευρεθεί στην τελετή ένταξης χαριτολογώντας: «Τώρα, ως μέρος της τελετής μύησης, θα μάθω για τη μυστική χειραψία… υπάρχει, σωστά;»

Η Bush έχει παραμείνει ως επί το πλείστον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, από τότε που διοργάνωσε μια συναυλία στο Λονδίνο το 2014. Το τελευταίο της άλμπουμ, 50 Words for Snow, κυκλοφόρησε το 2011.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Rock and Roll Hall of Fame, Joel Peresman είπε στο Rolling Stone ότι ελπίζει ότι η Bush θα εμφανιστεί στην τελετή, αλλά παρ’ όλα αυτά εξαρτάται από αυτήν.

Μαζί με την Bush, η τάξη Rock and Roll Hall of Fame του 2023 περιλαμβάνει τους Rage Against the Machine, Missy Elliott, Willie Nelson, George Michael, Sheryl Crow, The Spinners και Chaka Khana, μεταξύ άλλων. Η τελετή εισαγωγής θα πραγματοποιηθεί στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 3 Νοεμβρίου.

 

Video Url