Η Stevie Nicks καλωσορίζει τη Sheryl Crow στο Rock and Roll Hall of Fame: «Ένα ελίτ κλαμπ για εμάς τις γυναίκες»

Η Stevie Nicks καλωσόρισε τη Sheryl Crow στο Rock and Roll Hall of Fame το βράδυ της Τετάρτης με ένα εγκάρδιο σημείωμα που απευθυνόταν στη συνάδελφό της.

Απευθυνόμενη στην «Αγαπητή Sheryl»  σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια των Fleetwood Mac υπονόησε ότι είχε προφητεύσει τη στιγμή, γράφοντας, «Ναι, μπορείς να πεις ότι είμαι μέντιουμ.  Ακούω ραδιόφωνο στο Pandora με τα τραγούδια της Sheryl Crow τις τελευταίες 4 ημέρες. Τόσες πολλές από τις αναμνήσεις μας επέστρεψαν».

 

 

Η Nicks, η οποίος εισήχθη στο Rock and Roll Hall of Fame το 2019, αναγνώρισε την ιστορική στιγμή. «Συγχαρητήρια, Miz Crow για την επερχόμενη ένταξή σου στο Rock and Roll Hall of Fame. Είμαι τόσο περήφανη για σένα.  Είναι ένα πολύ ελίτ κλαμπ για εμάς τις γυναίκες», έγραψε η Nicks. «Το έμαθα στις 4 η ώρα σήμερα το πρωί και έπρεπε να χορέψω στο δωμάτιό μου για σένα. Τα λέμε στο δρόμο. Σ' αγαπώ, Stevie».

Η Crow μίλησε στο Rolling Stone λίγες ώρες αφότου ανακοινώθηκε ότι θα μπει στο Hall of Fame μαζί με τους Kate Bush, Missy Elliott, George Michael, Willie Nelson, Rage Against the Machine και τους Spinners.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Είμαι σοκαρισμένη», είπε. Η Crow πρόσθεσε: «Η ζωή είναι τρελή. Δεν θα μπορούσα να το προβλέψω ακόμη και αν προσπαθούσα, ειδικά τις πρώτες μέρες της καριέρας μου, προερχόμενη από μια πόλη με μόλις τρία φανάρια. Έχοντας μεγαλώσει ακούγοντας Willie στον ραδιοφωνικό μου σταθμό, δεν μπορούσα να το προβλέψω. Δεν υπήρχε περίπτωση. Είναι απλώς αποδείξη ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί με λίγη σκληρή δουλειά, ρισκάροντας… Ποτέ δεν ξέρεις».