Double Fantasy: Ο The Weeknd σε νέο μουσικό βίντεο μαζί με τον Future και με σκηνές από το «The Idols» του HBO

Instagram @theweeknd

Ο The Weeknd κυκλοφόρησε το νέο single «Double Fantasy», σε συνεργασία με τον ράπερ Future. Αυτό το σινγκλ είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από την επερχόμενη σειρά «The Idol» του HBO, το οποίο είναι σε παραγωγή του ίδιου του The Weeknd και του Mike Dean σε συνεργασία με τον παραγωγό Metro Boomin. Το τραγούδι κυκλοφόρησε επίσης μαζί με ένα μουσικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε απευθείας παρακάτω.

 

 

Το βίντεο και οι στίχοι είναι αρκετά προκλητικοί. Το τραγούδι περιγράφει τη σχέση του τραγουδιστή με μια κοπέλα και πώς θέλει να τη βοηθήσει, αλλά ξέρει ότι κάνει λάθος μαζί της. Οι στίχοι του τραγουδιού περιλαμβάνουν σεξουαλικά υπονοούμενα και το βίντεο περιέχει πολλές σεξουαλικές και αισθησιακές σκηνές μεταξύ του τραγουδιστή και της Lily-Rose Depp, κόρη του Johnny Depp.

 

 

Η σειρά «The Idol» είναι μια δημιουργία του Abel "The Weeknd" Tesfaye, του Sam Levinson (Euphoria) και του Reza Fahim. Πρωταγωνιστούν ο Tesfaye και η Lily-Rose Depp. Το The Idol θα κάνει πρεμιέρα φέτος στο ετήσιο Festival De Cannes στη Γαλλία και έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή 4 Ιουνίου, ενώ θα προβληθεί στο HBO.

Video Url