Οι Everything But the Girl αποκαλύπτουν το νέο τους άλμπουμ, Fuse

Instagram @ebtgofficial

Οι Everything But the Girl — το ποπ δίδυμο της Tracey Thorn και του Ben Watt, περισσότερο γνωστοί για την επιτυχία του 1994, «Missing» — επέστρεψαν με το Fuse, το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ μετά από 24 χρόνια.

Το αγγλικό μουσικό ντουέτο έκανε ένα διάλειμμα το 2000, κάνοντας την σωστή κίνηση, επιλέγοντας να αποσυρθεί στην κορυφή της δημοσιότητάς τους. Η επανεμφάνισή τους φαίνεται να έγινε εξίσου φυσικά: «Ειρωνικά, ο ολοκληρωμένος ήχος του νέου άλμπουμ ήταν το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμασταν όταν ξεκινήσαμε τις ηχογραφήσεις τον Μάρτιο του 2021», δήλωσε η Tracey Thorn σε ένα δελτίο τύπου. «Φυσικά, είχαμε επίγνωση των πιέσεων μιας τόσο πολυαναμενόμενης επιστροφής, οπότε προσπαθήσαμε να ξεκινήσουμε με ένα πνεύμα ανοιχτόμυαλης παιχνιδιάρικης διάθεσης, αβέβαιης κατεύθυνσης και δεκτικοί στην εφευρετικότητα».

 

 

Ο Watt πρόσθεσε: «Ήταν συναρπαστικό. Αναπτύχθηκε ένας φυσικός δυναμισμός μεταξύ μας. Επικοινωνούσαμε συνθηματικά και με τα μάτια και γράψαμε μαζί το άλμπουμ ενστικτωδώς. Έγινε κάτι περισσότερο από το άθροισμα των δύο εαυτών μας. Απλώς έγινε Everything But the Girl από μόνο του».