Δείτε τον Beck και τους Gorillaz να ερμηνεύουν ζωντανά το «Possession Island» στην εκπομπή του Jimmy Kimmel

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και συνθέτης Beck ενώθηκε με τους Gorillaz για μια ζωντανή εκτέλεση του «Possession Island» στην εκπομπή Jimmy Kimmel Live το βράδυ της Τετάρτης.

Το «Possession Island» κυκλοφόρησε μαζί με το όγδοο στούντιο άλμπουμ των Gorillaz, Cracker Island, τον Φεβρουάριο του 2023. Το τραγούδι ήταν η δεύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο καλλιτεχνών μετά το «The Valley of the Pagans» από το άλμπουμ του 2020 των Gorillaz, «Song Machine, Season One: Strange Timez».

Το Cracker Island περιελάμβανε επίσης συνεργασίες με τους Stevie Nicks, Adeleye Omotayo, Thundercat, Tame Impala, Bad Bunny και Bootie Brown.
Ο Beck συνεργάστηκε στο παρελθόν με τους Gorillaz για να ερμηνεύσει το «Possession Island» τον Σεπτέμβριο του 2022, κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στο Λος Άντζελες.

Η εκπομπή Jimmy Kimmel Live έχει γίνει κάτι σαν στέκι για τον Beck τις τελευταίες εβδομάδες. Τον Φεβρουάριο, ο τραγουδιστής του «Loser» εμφανίστηκε μόνος του στο σόου για να ερμηνεύσει το τελευταίο του σόλο single, «Thinking About You».

Οι Gorillaz πρόκειται να επιστρέψουν στη σκηνή αυτό το Σαββατοκύριακο για να εμφανισθούν στο δεύτερο Σαββατοκύριακο του φεστιβάλ Coachella 2023. Έδωσαν μια καταπληκτική παράσταση το περασμένο Σαββατοκύριακο με τους De La Soul να εμφανίζονται για μια διασκευή του κλασικού «Feel Good Inc» του 2005.

Παράλληλα, ο Beck έχει προγραμματίσει ένα co-headlining ταξίδι με τους γάλλους Phoenix τον Αύγουστο. Η Summer Odyssey Tour θα έχει συμμετοχές από τους Japanese Breakfast, Jenny Lewis και Weyes Blood.