Η Beyoncé έδιωξε θαυμαστή της από συναυλία αφού την χαστούκισε στον πισινό κατά την διάρκεια του live

Wikimedia Commons / Pete Sekesan

Από την δεκαετία του '90, η Beyoncé πάλεψε  για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα, ως η βασίλισσα της ποπ. Όπως και οι περισσότεροι μουσικοί, η σταρ έχει βιώσει το μερίδιο που της αναλογούσε από τρελούς με υπερβολικό ζήλο θαυμαστές, όπως συνέβη το 2013, όταν ένας θεατής μιας συναυλίας χαστούκισε τον πισινό της κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής παράστασης. 

Το 2003, η Beyoncé ξεκίνησε σόλο καριέρα, ανεβαίνοντας στην κορυφή των charts με το τραγούδι Crazy in Love, στο οποίο συμμετείχε ο σύζυγός της, ράπερ Jay-Z. Το 2008, το power ζευγάρι παντρεύτηκε και έγιναν περήφανοι γονείς τριών παιδιών.

Η 41χρονη σούπερ σταρ έχει πραγματοποιήσει οκτώ περιοδείες συναυλιών, πέντε από αυτές σε όλο τον κόσμο και έχει περάσει αμέτρητες ώρες χορεύοντας και τραγουδώντας στη σκηνή. Αλλά, μόνο και μόνο επειδή η τραγουδίστρια του Bootylicious είναι γνωστή για την προκλητική της γκαρνταρόμπα και τους στίχους της, δεν σημαίνει ότι κανείς έχει το δικαίωμα να την αγγίξει χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης της, Blue Ivy, η τραγουδίστρια ήταν headliner στο Super Bowl Halftime Show του 2013. Προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών, ανακοίνωσε στη συνέχεια την επερχόμενη πέμπτη συναυλία της. Εμπνευσμένh από τον σύζυγό της, ονομάστηκε εύστοχα The Mrs. Carter Show World Tour.

Η περιοδεία 2013–2014 ξεκίνησε στο Βελιγράδι της Σερβίας και ολοκληρώθηκε στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, μετά από 132 παραστάσεις, κερδίζοντας το 2013 230 εκατομμύρια δολάρια. Η περιοδεία περιλάμβανε στάσεις στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία.

Η ποπ μπαλάντα της Beyoncé, Irreplaceable πούλησε 4,6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έγινε το κορυφαίο τραγούδι του 2007. Ήταν το βασικό κομμάτι του setlist του The Mrs. Carter Show World Tour και το αποκορύφωμα της εκθαμβωτικής της εμφάνισης με την Beyoncé στην άκρη της σκηνής, ώστε να μπορεί να είναι πιο κοντά στο πλήθος.

Στη συνέχεια ξεκίνησε το «αγαπημένο κομμάτι του σόου» της, οδηγώντας το φανατικό κοινό της να τραγουδήσει μαζί της το Irreplaceable. Η καλλιτέχνης ισχυρίστηκε ότι της άρεσε να πλησιάζει τους θαυμαστές της, λέγοντας: «Μπορώ να διαβάσω όλα τα σημάδια και να νιώσω όλη την ενέργεια», σύμφωνα με το Billboard.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης, η Beyoncé έδινε το μικρόφωνό της στο κοινό. Ένα μήνα μετά την περιοδεία, σε μια παράσταση στην Κοπεγχάγη της Δανίας, η τραγουδίστρια μοιράστηκε το μικρόφωνό της με έναν θαυμαστή που τραγούδησε τους στίχους «To the left, to the left...». Όταν η Beyoncé γύρισε να φύγει, ο άντρας άπλωσε το χέρι της και χαστούκισε τον πισινό της.

Σαστισμένη, σταμάτησε απότομα να τραγουδά, γύρισε πίσω στον άντρα και είπε ξεκάθαρα: «Θα σε διώξω αμέσως τώρα, εντάξει;» Χωρίς να χάσει ούτε ένα beat, η μητέρα τριών παιδιών συνέχισε το σόου και η συναυλία συνεχίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί και η δισκογραφική της εταρία φέρεται να μην είχε κανένα σχόλιο για το περιστατικό.

Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Queen Bey είχε προβλήματα με αυτό το μέρος της παράστασης. Σύμφωνα με το The Atlantic, σε ένα live τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ένας άνδρας χωρίς πουκάμισο την άρπαξε και την τράβηξε στο έδαφος. Και πάλι, η Beyoncé συνέχισε να τραγουδά μέσα στο χάος, καθώς οι φρουροί ασφαλείας πήδηξαν για να την απελευθερώσουν από τα χέρια του άντρα.

Αργότερα επέστρεψε στον άγνωστο άνδρα στο πλήθος και τον ρώτησε: «Πώς σε λένε;» Αντί να τον απειλήσει ότι θα τον διώξει από το χώρο, η Beyoncé του είπε: «Ευχαριστώ. Κι εγώ σε αγαπώ».

 

Video Url