Οι Foo Fighters ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ, But Here We Are και μοιράζονται το κομμάτι «Rescued»

Instagram @foofighters

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «But Here We Are», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου. Θα είναι η πρώτη μουσική απόπειρα του συγκροτήματος μετά τον τραγικό χαμό του ντράμερ Taylor Hawkins τον Μάρτιο του 2022.

Περιγράφεται ως «το πρώτο κεφάλαιο της νέας ζωής του συγκροτήματος», το «But Here We Are» είναι «ο ήχος αδελφών που βρίσκουν καταφύγιο στη μουσική που τους έφερε μαζί πριν από 28 χρόνια, μια διαδικασία που ήταν τόσο θεραπευτική όσο και μια συνέχεια της ζωής», σημειώνει το δελτίο τύπου. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τους Greg Kurstin και τους ίδιους τους Foo Fighters. Μπορείτε να ακούσετε το πρώτο σινγκλ, «Rescued", παρακάτω.

 

Video Url

 

Αυτό το καλοκαίρι, οι Foo Fighters θα εμφανιστούν σε φεστιβάλ όπως το Bonnaroo, το Fuji Rock, το Louder Than Life και το Ohana, καθώς και θα παίξουν μια σειρά από headlines συναυλίες με την υποστήριξη των The Breeders. Οι συναυλίες αποτελούν την πρώτη τους περιοδεία μετά την εμφάνιση τους στη σκηνή πέρυσι ως φόρος τιμής προς τον Hawkins. 

Το «But Here We Are» σηματοδοτεί το 11ο άλμπουμ των Foo Fighters μέχρι σήμερα και το πρώτο τους μετά το «Medicine at Midnight» του 2021.