Ο Miles Kane ανακοινώνει το νέο άλμπουμ του, με το βασικό single «Troubled Son»

Instagram @mileskane

Ο Miles Kane αποκάλυψε ότι πρόκειται να βγάλει σε κυκλοφορία το τελευταίο του σόλο άλμπουμ, One Man Band, κυκλοφορόντας το νέο του single, Troubled Son.

«Πρόκειται για τους αγώνες και τα βάσανα που έχουμε όλοι μας στη ζωή», είπε ο Miles Kane για το ντεμπούτο κομμάτι. «Μερικές φορές έχουμε στρώσει τις ζωές μας και μερικές φορές όχι. Αναγνωρίζω τα λάθη και τους φόβους μου και περιγράφω το ταξίδι που κάνω καθώς προσπαθώ να τα καταλάβω όλα».

Ο 37χρονος βρετανός Miles Kane είναι περισσότερο γνωστός ως σόλο καλλιτέχνης και frontman των Last Shadow Puppets. Ήταν επίσης ο πρώην frontman των Rascals, πριν το συγκρότημα ανακοινώσει τη διάλυσή του τον Αύγουστο του 2009. Αυτήν τη στιγμή κάνει σόλο καριέρα και συνεχίζει να είναι μέρος των Last Shadow Puppets με τον frontman των Arctic Monkeys, Alex Turner.

 

 

Το Troubled Son είναι μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο άλμπουμ, καθώς ο Miles Kane θέλει να επιστρέψει στα πιασάρικα ρεφρέν. Όπως εξήγησε: «Η δημιουργία του άλμπουμ πίσω στο Λίβερπουλ με την οικογένειά μου, με βοήθησε πραγματικά να το βγάλω από μέσα μου. Μερικές φορές πρέπει να πας πίσω για να βγεις μπροστά και αυτό το άλμπουμ με βοήθησε να ανακαλύψω ξανά γιατί έπιασε την κιθάρα από την αρχή».

Καταλήγοντας: «Αυτό το άλμπουμ είναι σαν ένα ολοκαίνουργιο, αλλά κάπως οικείο δερμάτινο μπουφάν. Ένα χωνευτήρι από όλη τη μουσική που με ενέπνευσε και συνεχίζει να με εμπνέει καθημερινά. Αφήστε με να τραγουδήσω για τις πιο φωτεινές μέρες και να κρατήσω το σκοτάδι μακριά από την πόρτα σας».

Το άλμπουμ είναι παραγωγή του James Skelly των Coral και περιλαμβάνει συνεισφορές από τον Andy Burrow, τον Keiran Shudall των Circa Waves, τον Tom Ogden των Blossoms και τον τακτικό συνεργάτη, Jamie Biles. Το One Man Band αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Αυγούστου μέσω της Modern Sky Records.

 

Video Url