Ο Robert Fripp και η Toyah Nearly τα δίνουν όλα στην διασκευή του «Centerfold» από τους J. Geils Band

Η τραγουδίστρια Toyah Willcox και ο κιθαρίστας των King Crimson, Robert Fripp διασκευάζουν με τον δικό τους τρελό τρόπο την επιτυχία των J. Geils Band, «Centerfold» για την τελευταία τους «Sunday Lunch» εμφάνιση, κάνοντάς μας να αναρωτηθούμε πώς χρειάστηκε τόσο πολύ για το παντρεμένο ζευγάρι ώστε να καλύψουν το κλασικό αυτό κομμάτι των '80s.

Μετά από μερικές εβδομάδες ρεπό (με μια ενδιάμεση δημοσίευση ενός best-of βίντεο με bloopers), το ζευγάρι επιστρέφει δυναμικά με το «Centerfold». Η Toyah, με ξεκούμπωτο λευκό πουκάμισο χωρίς τίποτα από κάτω, κρατά ένα αντίτυπο του περσινού περιοδικού «Prog» με τον Fripp στο εξώφυλλο, καθώς αντιστρέφουν τους ρόλους της αρχικής μελωδίας.

Αλλάζει ακόμη και τους στίχους σε «Years go by, I'm lookin" through a Proggy Magazine / And there's my homeroom angel on the pages inter-between».
Περιμένετε όμως, διότι υπάρχουν και άλλα. Στα τελευταία πλάνα, βλέπουμε τον Fripp με ένα διάφανο φόρεμα να ποζάρει για ένα περιοδικό, πάνω από μια πετσέτα King Crimson, καθώς η φωτογράφος Toyah του δίνει αυστηρές οδηγίες.

Είναι ένα τελείως ότι να’ ναι θέαμα, όπως και τα περισσότερα από τα βίντεο της σειράς «Sunday Lunch», συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων διασκευών των «Shout at the Devil» των Mötley Crüe, «I Was Made for Lovin' You» των KISS και το «The Kids aren’t Allright» των The Offspring. Το πιο δημοφιλές τους βίντεο παραμένει μια διασκευή του «Enter Sandman» των Metallica, το οποίο έχει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές.

Και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορούν να τους δουν να παίζουν ζωντανά από κοντά, καθώς το νέο βίντεο «Centerfold» αποκαλύπτει επίσης ότι το ζευγάρι θα εμφανισθεί στο Isle of Wight Festival στις 18 Ιουνίου. Παρακολουθήστε την Toyah και τον Robert να ερμηνεύουν το «Centerfold» παρακάτω και φροντίστε να μείνετε μέχρι το τέλος για τη παλαβή φωτογράφιση του Robert!

 

Video Url