Το «Flowers» της Miley Cyrus βρίσκεται στην κορυφή των charts του Ηνωμένου Βασιλείου για άλλη μια εβδομάδα

Copyright Instagram @mileycyrus

Το τελευταίο σινγκλ, Flowers της Αμερικανίδας σταρ, βρίσκεται στην πρώτη θέση του επίσημου UK Singles Chart από τις 13 Ιανουαρίου.

Καθώς διεκδίκησε τη πρώτη θέση για έβδομη εβδομάδα χθες, η Cyrus έγινε η μακροβιότερη γυναίκα καλλιτέχνης στην κορυφή των charts από τότε που η Adele κυριάρχησε με το Easy On Me. Αυτό το single έκατσε οκτώ μη συνεχόμενες εβδομάδες στο Νούμερο Ένα μεταξύ 2021 και 2022.

Εκτός από τη διατήρηση της πρώτης θέσης, το Flowers παραμένει επίσης το τραγούδι με το περισσότερο streaming στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με την Official Charts Company. Το τραγούδι έχει πλέον περισσότερα από 5,2 εκατομμύρια συνολικά streams στη χώρα.

Το Flowers πρόκειται να εμφανιστεί στο επόμενο άλμπουμ της Cyrus, Endless Summer Vacation, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή. Την περασμένη εβδομάδα, η σταρ μοιράστηκε το tracklist και αποκάλυψε συνεργασίες με τη Sia και την Brandi Carlile. 

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το Endless Summer Vacation σηματοδοτεί ένα «πολύ προσωπικό» άλμπουμ για την Cyrus και βρίσκει την σταρ στην «πιο δυνατή φάση της και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», με τη μουσική και τις εικόνες που τη συνοδεύουν να αντικατοπτρίζουν «τη δύναμη που έχει βρει στο να εστιάζει τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική της ευεξία». Η ποπ σταρ έχει επίσης περιγράψει τον δίσκο ως το «ερωτικό της γράμμα προς το LA».

 

Video Url