Ο James Hetfield των Metallica θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Peter Dinklage και Juliette Lewis στο The Thicket

Wikimedia Commons / Gláucio Burle & David Shankbone

Ο frontman των Metallica, James Hetfield, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Peter Dinklage (Game of Thrones) και τη Juliette Lewis (Natual Born Killers) στο σκοτεινό γουέστερν θρίλερ, The Thicket για την υπηρεσία streaming Tubi.

Το The Thicket βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 2013 του Joe R. Lansdale. Η ιστορία επικεντρώνεται σε έναν νεαρό άνδρα που ζητά τη βοήθεια ενός κυνηγού επικηρυγμένων (τον οποίο υποδύεται ο Dinklage) για να σώσει την αδερφή του, η οποία έχει απαχθεί από έναν βίαιο δολοφόνο (την οποία υποδύεται ο Lewis) και την συμμορία του.

Ο Dinklage, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός, ετοιμάζει με την ταινία εδώ και μια δεκαετία. Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται επιτέλους σε εξέλιξη στο Κάλγκαρι του Καναδά. Μεταξύ των άλλων μελών του καστ είναι οι Esmé Creed-Miles (Hanna), Levon Hawke (The Crowded Room), Leslie Grace (In The Heights), Gbenga Akinnagbe (The Old Man), Macon Blair (I Care A Lot), Ned Dennehy ( Peaky Blinders), Andrew Schulz (Infamous) και Arliss Howard (Mank).

«Αυτό το γουέστερν θρίλερ με επικεφαλής τον Peter Dinklage και μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του είδους, ενώ προσθέτει πολλά περισσότερα για να κάνει το ταξίδι στο The Thicket μοναδικό και μαγευτικό», δήλωσε ο υπεύθυνος προγράμματος της Tubi, Adam Lewinson.

Ο Hetfield έχει εμφανισθεί στο παρελθόν ως αστυνομικός Bob Hayward στην ταινία του Netflix για τον Ted Bundy, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Ο ρόλος του στο The Thicket δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Η εμφάνισή του στην ταινία έρχεται σε μια πολυάσχολη στιγμή για τον Hetfield, ο οποίος προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου άλμπουμ των Metallica, 72 Seasons. Το LP έρχεται στις 14 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει μια παγκόσμια περιοδεία η οποία θα κρατήσει μέχρι το 2024.