Shakira: «Τα τραγούδια μου είναι η καλύτερη θεραπεία»

Copyright Instagram @shakira & nbc

Ακόμη και στη ζωή ενός ποπ σταρ, τα πράγματα δεν κυλάνε πάντα ομαλά. Η Shakira ξέρει πώς να καταπολεμήσει τη θλίψη. Με τη μουσική.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει αντιμετωπίσει τον χωρισμό από τον σταρ του ποδοσφαίρου, Gerard Piqué με τα πιο πρόσφατα τραγούδια της. «Τα τραγούδια μου είναι η καλύτερη θεραπεία. Είναι πιο αποτελεσματικά από μια επίσκεψη στον ψυχολόγο», είπε η 46χρονη σε συνέντευξή της στον μεξικανικό τηλεοπτικό σταθμό Televisa που μεταδόθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Τα δύο πιο πρόσφατα τραγούδια της, το Music Session #53 με τον Αργεντινό παραγωγό Bizarrap και το TQG με τον Κολομβιανό τραγουδιστή reggaeton, Karol G, έχουν κάνει πολλούς να τα εκλάβουν ως έναν απολογισμό με τον πρώην της.
Πάνω από όλα, η συνεργασία με τον Bizarrap προφανώς είχε θεραπευτικό αποτέλεσμα. «Μπήκα στο στούντιο με έναν τρόπο και βγήκα με άλλον τρόπο», είπε η Shakira. «Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα και απαραίτητο για τη δική μου θεραπεία». Ο γιος της, Milan είχε την ιδέα να συνεργαστεί με τον Αργεντινό παραγωγό.

 

Video Url

 

«Πρέπει να ομολογήσω, πάντα ήμουν αρκετά συναισθηματικά εξαρτημένη από τους άνδρες», είπε στη συνέντευξη. «Αλλά, αυτή η ιστορία με έμαθε να βλέπω τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία και να είμαι ικανοποιημένη με τον εαυτό μου». Μετά από 12 χρόνια σχέσης, η Shakira και ο Piqué χώρισαν πέρυσι. Ο σούπερ σταρ της ποπ και ο παγκόσμιος πρωταθλητής ποδοσφαίρου έχουν μαζί δύο παιδιά.

«Η δύναμη έρχεται όταν περνάς μέσα από τη θλίψη και αποδέχεσαι ότι υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν πάνε όπως θέλεις. Υπάρχουν όνειρα που γκρεμίζονται και υπάρχει η ανάγκη να μαζέψεις τα κομμάτια για να δώσεις στα παιδιά σου ένα παράδειγμα, ότι μπορείς να επιβιώσεις», είπε η Shakira.

 

Video Url