«End of the Road Tour»: Οι KISS αποχαιρετούν τα live με μια τελευταία περιοδεία

Copyright Instagram @kissonline

Οι KISS ανακοίνωσαν τις «πραγματικά τελευταίες τους συναυλίες», ολοκληρώνοντας τη μακροχρόνια αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους.

Η φθινοπωρινή βορειοαμερικανική περιοδεία ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου στο Ώστιν του Τέξας και ολοκληρώνεται με εμφανίσεις την 1η και 2η Δεκεμβρίου στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης. Το συγκρότημα δήλωσε σε ένα δελτίο τύπου: «Οι KISS γεννήθηκαν στη Νέα Υόρκη, στην 23η οδό, πριν από μισό αιώνα. Θα είναι προνόμιο και τιμή να ολοκληρώσω την περιοδεία στο Madison Square Garden, 10 οικοδομικά τετράγωνα και 50 χρόνια από εκεί που ξεκινήσαμε για πρώτη φορά».

Το «End of the Road Tour» ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019 και χαρακτηρίστηκε ως η τελευταία περιοδεία των KISS, αν και το συγκρότημα το είχε πει και στο παρελθόν  στην «Farewell Tour 2000-2001», η τελευταία στην οποία συμμετείχε ο κιθαρίστας Ace Frehley.

 

 

Τον Ιούλιο του 2022, ο Gene Simmons είχε πει ότι οι KISS είχαν προσθέσει 100 ακόμη πόλεις στο πρόγραμμά τους. Μεταξύ των επόμενων ραντεβού του συγκροτήματος στη Νότια Αμερική και στο Ηνωμένο Βασίλειο/Ευρώπη, μαζί με το πρόσφατα ανακοινωθέν σκέλος της Βόρειας Αμερικής, έχουν απομείνει 50 εμφανίσεις στην περιοδεία από τώρα. 

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Howard Stern Show την Τετάρτη, το συγκρότημα επιβεβαίωσε ότι αυτό είναι πραγματικά το τέλος, με τον Paul Stanley να λέει: «Ναι, αυτό είναι το τέλος… θα δώσουμε ό,τι έχουμε». Ενώ η τρέχουσα σύνθεση των KISS με τους Simmons και Stanley μπορεί να αποσυρθεί τον Δεκέμβριο, ο Simmons υπαινίχθηκε ότι κάποια μορφή KISS θα μπορούσε να συνεχιστεί με μια πιο νεανική έκδοση της μπάντας.

 

Video Url