Ο Ozzy Osbourne αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιοδείες

Caption Instagram @ozzyosbourne

Αφού είχε δηλώσει προηγουμένως ότι αποσυρόταν από τις συναυλίες, ο Ozzy Osbourne λέει τώρα ότι υπάρχει πιθανότητα να περιοδεύσει ξανά.

Πριν από ένα μήνα, ο Ozzy ακύρωσε τις συναυλίες του για το 2023 και κυκλοφόρησε μια δήλωση που υποδηλώνει ότι η καριέρα του στις περιοδείες έκλεισε οριστικά  λόγω  προβλημάτων υγείας: «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα είχαν τελειώσει με αυτόν τον τρόπο», είχε πει ο Ozzy.

Σε μια νέα συνομιλία στην εκπομπή του Billy Morrison, Ozzy's Boneyard από το δίκτυο SiriusXM, το μέταλ είδωλο ξεκαθάρισε τις προηγούμενες δηλώσεις του και είπε ότι στην πραγματικότητα θα περιοδεύσει ξανά, αλλά μόνο εάν είναι σωματικά ικανός.

«Αν μπορέσω ποτέ να επιστρέψω και να περιοδεύσω ξανά, τότε εντάξει», είπε ο Ozzy στον Morrison. «Αλλά αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες αν μπορώ να βγω στο δρόμο σε ένα μήνα,  δεν θα μπορούσα να πω ναι. Θέλω να πω, αν μπορούσα να κάνω περιοδεία, θα έκανα περιοδεία. Αλλά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κλείσω συναυλίες, διότι δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να τις καταφέρω».

Ο Ozzy συνέχισε λέγοντας ότι τα μέσα ενημέρωσης παρερμήνεψαν την αρχική ιστορία, προτού ο τραγουδιστής διευκρινίσει ότι θα πήγαινε σε περιοδεία εάν οι γιατροί του έδιναν το πράσινο φως.

«Αυτά τα ΜΜΕ σε τρελαίνουν», είπε ο Osbourne. «Εννοώ, κοίταξα στα περιοδικά και έγραφαν ότι ο Ozzy είναι στα τελευταία του. Και όμως, δεν έχω πεθάνει ακόμα».

Και συνέχισε: «Αν είμαι καλά σήμερα και αν ο γιατρός μου έλεγε σήμερα, ότι μπορείς να κάνεις περιοδεία, θα χρειαζόντουσαν άλλοι έξι μήνες για να ετοιμαστώ. Το μόνο πράγμα που έχω και με κρατάει είναι ότι μπορώ να κάνω δίσκους. Αλλά, δεν μπορώ να το κάνω για πάντα. Πρέπει να βγω εκεί έξω».

Video Url