Οι θαυμαστές των Metallica διασκεδάζουν, κάνοντας ντουέτο μαζί τους στο TikTok

Copyright Instagram @metallica

Αφού οι Metallica εγκαταστάθηκαν στο TikTok, ξεκίνησαν δημοσιεύοντας κάτι που φαίνεται να είναι άλλο ένα κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους, 72 Seasons. Στο βίντεο το συγκρότημα ενθαρρύνει τους θαυμαστές να κάνουν ντουέτο με το κλιπ.

Το βίντεο των 80 δευτερολέπτων έχει μέχρι στιγμής κυκλοφορήσει σε τρία κομμάτια μέσω του TikTok του συγκροτήματος, με κάθε μέλος ουσιαστικά να ενώνεται με το προηγούμενο κλιπ. Το πρώτο περιλαμβάνει μόνο τον Lars Ulrich να παίζει ντραμς, το επόμενο προσθέτει τον μπασίστα Robert Trujillo και το πιο πρόσφατο που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα βάζει τον frontman James Hetfield στο κομμάτι. Περιμένουμε την προσθήκη και του Kirk Hammett στο κομμάτι που θα δημοσιευτεί σήμερα.

@metallica

Duet this

♬ original sound - metallica

@metallica #duet with @metallica ♬ original sound - metallica
@metallica #duet with @metallica ♬ original sound - metallica

Εάν αυτό το ακυκλοφόρητο μουσικό κομμάτι αποδειχτεί ένα νέο τραγούδι από το 72 Seasons, θα ακολουθούσε τα προηγούμενα σινγκλ "Lux Æterna" και "Screaming Suicide".

Με τη λεζάντα "Duet this", οι θαυμαστές έχουν ήδη προσφέρει κάποια διασκεδαστικά (και αστεία) συνοδευτικά στο τραγούδι.
 

@thisismadamekay #duet with @metallica ♬ original sound - metallica
@andrewmartinez_music #duet with @metallica wOW sO OriGiNaaL #Duet #megadeth #symphonyofdestruction #metallica #metallicafan #metallicaedit #metallicacover #metallicafamily #guitar #guitartok #guitarist ♬ original sound - metallica