CHVRCHES αλλαγή εταιρείας και νέο τραγούδι “Over”

Υπέγραψαν στην Island

Το “Over” δεν είναι μόνο το πρώτο νέο τραγούδι των CHVRCHES εδώ και πάνω από ένα χρόνο, αλλά είναι και το πρώτο τους σε μια νέα δισκογραφική, την Island Records.

Το "Over" έρχεται επίσης με ένα κομψό μουσικό βίντεο που παρουσιάζει το συγκρότημα σε ένα τροπικό κλίμα, παίζοντας το τραγούδι πάνω από μια δομή με έντονα φώτα να λάμπουν μέσα από αυτό. Μιλώντας στο  Consequence , το συγκρότημα ήταν ενθουσιασμένο που γυρίστηκε ένα νέο βίντεο με κάθε μέλος στο ίδιο μέρος για πρώτη φορά από το άλμπουμ του 2018,  Love Is Dead . «Ήμασταν όλοι χωρισμένοι για τα Screen Violence », λέει η τραγουδίστρια Lauren Mayberry. «Έπρεπε να γίνουν σε μια πράσινη οθόνη και όλοι έπρεπε να χωριστούν. Οπότε, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που χρειάστηκε να ψάξουμε τα μουσικά βίντεο για τοποθεσίες και πράγματα.”

Αν και οι CHVRCHES επιβεβαιώνουν ότι ένα νέο άλμπουμ δεν είναι απαραίτητα στα σκαριά, το "Over" προορίζεται να είναι μια γέφυρα μεταξύ της  εποχής του Screen Violence και ό,τι θα ακολουθήσει. «Πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιο νήμα συνέχειας, ακόμα και όταν τα πράγματα αλλάζουν», λέει ο Mayberry. «Γνωρίζοντας ότι θα πάμε στη 10η επέτειο του The Bones of What You Believe αργότερα μέσα στη χρονιά, σκεφτήκαμε ότι ίσως ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σε ένα πιο γραφικό σύμπαν, ώστε αυτό το μικροσκοπικό κεφάλαιο να οδηγήσει σε αυτό το κεφάλαιο».

Video Url