Οι Depeche Mode στον Stephen Colbert

Μόλις είδα το βίντεο του Personal Jesus θυμήθηκα ότι είχα δει στον ύπνο μου τους Depeche Mode και ρώτησα τον David αν θυμόταν που είχαμε πάει μαζί σε ένα νησί της Ελλάδος το 1985, επίσης θυμήθηκα πώς δύο νέοι έκαναν σαν τρελοί στην Νέα Υόρκη στην δεκαετία του '90 που με είχαν δει να φοράω t-shirt των Depeche Mode. Όλα αυτά ψάχνουν να μπουν σε τάξη στις αναμνήσεις μου, για ποιο λόγο όμως, αφού μόνο για μένα έχουν κάποια σημασία. ΚΖ

 

Οι Depeche Mode ήταν οι μουσικοί καλεσμένοι στο The Late Show με τον Stephen Colbert χθες το βράδυ. Το συγκρότημα που ήταν από τους πρωτοπόρους  του new wave ερμήνευσαν το τελευταίο τους σινγκλ "Ghosts Again", ένα κομμάτι από το επερχόμενο άλμπουμ τους, Memento Mori.

Το "Ghosts Again" έχει ιδιαίτερα σημασία, δεδομένου ότι έχει περάσει μόλις ενάμισης χρόνος από τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους τους πληκτρίστα, Andy Fletcher, τον Ιούνιο του 2022. Αν και το συγκρότημα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς αυτόν, η εμφάνισή τους στον Colbert χρησιμεύει ως ταιριαστό αφιέρωμα που αποδεικνύει ότι τα εναπομείναντα μέλη Dave Gahan και Martin Gore δεν έχουν καμία πρόθεση να σταματήσουν σύντομα.

Επιπλέον, οι Depeche Mode ερμήνευσαν επίσης το κλασικό τους τραγούδι "Personal Jesus" για το κοινό του Colbert,