Avalon Emerson & The Charm Sandrail Silhouette

Το τελευταίο κομμάτι της Emerson, "Sandrail Silhouette", δείχνει ότι αυτή η αλλαγή ταχυτήτων στην indie-pop δεν ήταν μοναδική. (Έγινε συμπαραγωγή με τον Λονδρέζο μουσικό Bullion, ο οποίος την είχε ενθαρρύνει να ηχογραφήσει την διασκευή των Magnetic Fields.).

Μια πρώτη ματιά στο ντεμπούτο της  Avalon Emerson & the Charm, είναι μια υπέροχη, φωνητική ονειροπόληση που γνέφει στο κυματιστές υφές της electronica της δεκαετίας του '90 καθώς και οι διάχυτες διαθέσεις καλτ ποπ καλλιτεχνών όπως οι Scribble και Anna Domino.

Τα ζαλισμένα φωνητικά της Emerson  κρύβουν αγωνίες για το πέρασμα του χρόνου: "Πες μου ότι έχω περισσότερο χρόνο/Όταν όλοι οι φίλοι μου κάνουν κόρες/Όμορφες όπως αυτές φυσικά/Ένας λόγος για μια αισιόδοξη άποψη." Κάτω από τα κρουστά και τη κιθάρα, οι χορδές ανθίζουν σαν λουλούδια μετά από καταιγίδα.

Αν και το indie pop pivot αποτελεί έκπληξη, το "Sandrail Silhouette" τελικά αισθάνεται ότι είναι μέρος του ίδιου λαμπερού, ανεμοδαρμένου κόσμου με το 060 EP της και δείχνει ότι η Emerson μπορεί να είναι εξίσου συναρπαστική frontwoman όσο και DJ.

Video Url