Οι Guns N’ Roses έρχονται στην Ελλάδα μετά από 30 χρόνια

Copyright Instagram @gunsnroses

Οι Guns N' Roses έρχονται στην Ελλάδα για μία τεράστια συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιουλίου. Το line up, θα περιλαμβάνει τον Axl Rose στα φωνητικά, τον Slash και τον Duff McKagan στις κιθάρες, τον Dizzy Reed και την Melissa Reese στα πλήκτρα, τον Richard Fortus στις ρυθμικές κιθάρες και τον Frank Ferrer στα ντραμς σαρώνοντας ολόκληρο τον κόσμο από το 2016 όταν και έγινε το reunion.

 

 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που το συγκρότημα επισκέπτεται τη χώρα μας μετά το 1993 με το πλήρες line up, αλλά και το 2006 όταν η μπάντα αποτελούσε στην ουσία σόλο πρότζεκτ του Axl.

Η προπώληση για τα μέλη του fanclub ξεκινά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00. Η γενική προπώληση ξεκινά την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00 μέσω του gunsnroses.com και της Τicketmaster.gr. 

Οι Guns N' Roses έχουν προγραμματίσει 15 συναυλίες στην Ευρώπη για το καλοκαίρι από τις αρχές Ιουνίου και η συναυλία στη χώρα μας θα είναι η τελευταία ευρωπαϊκή. Στην  συνέχεια η μπάντα θα επιστρέψει στην Αμερική για να κλείσει την περιοδεία στον Καναδά στις 16 Οκτωβρίου. 

Οι Guns N' Roses κυκλοφόρησαν δύο νέα τραγούδια, το "Absurd" και το "Hard Skool", το 2021, σηματοδοτώντας το πρώτο υλικό με τους Axl Rose, Duff McKagan και Slash από το 1994. Και τα δύο τραγούδια προέρχονται από την εποχή του Chinese Democracy.

 

Video Url

 

Ο Slash επιβεβαίωσε ότι συνέχισαν να δουλεύουν και σε άλλα τραγούδια με παρόμοιο τρόπο, ενώ ήταν εκτός δρόμου λόγω της πανδημίας. «Υπάρχουν μερικά από αυτά τα τραγούδια που διορθώσαμε και ηχογραφήσαμε όταν ήμασταν σε lockdown», είπε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Eddie Trunk τον Οκτώβριο. «Αυτά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και κάποια στιγμή θα βγουν... Απλώς θα βγάλουμε ένα ή δύο τραγούδια τώρα και κανά δυο τραγούδια μετά... και νομίζω ότι αυτό θα είναι σχεδόν όλο... δεν είμαι σίγουρος πόσα ακριβώς κάναμε συνολικά».

 

Video Url