Ο Morrissey ολοκλήρωσε το νέο του άλμπουμ, Without Music The World Dies

Wikimedia Commons / n8rd

Ο Morrissey επιβεβαίωσε ότι ηχογράφησε το νέο του  άλμπουμ με τίτλο Without Music The World Dies και μοιράστηκε τη λίστα με τα τραγούδια του.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο LP, αλλά μια ανάρτηση στον ιστότοπο του Morrissey αναφέρει ότι ηχογραφήθηκε στα La Fabrique Studios στο St. Remy της Γαλλίας και η παραγωγή έγινε από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του, Joe Chiccarelli.

Ανάμεσα στη λίστα με τα 10 τραγούδια του είναι κομμάτια με τίτλους όπως Suspicious Minds, Happy New Tears, The Night Pop Dropped και άλλα. Η ανάρτησή του περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από τον Jesse Tobias, ο οποίος περιέγραψε το άλμπουμ ως "αστραπή". Ο Jesse Tobias συμμετείχε στην σύνθεση των κομματιών. 

Στο τέλος της ανακοίνωσης του άλμπουμ, μια ειδοποίηση αναφέρθηκε στα πρόσφατα προβλήματα της πρώην δισκογραφικής του Morrissey, λέγοντας: «Η Capitol Records τερμάτισε πρόσφατα το συμβόλαιό της με τον Morrissey, επομένως εάν κάποια δισκογραφική εταιρία ή ιδιώτης επενδυτής ενδιαφέρεται να κυκλοφορήσει αυτό το έργο, επικοινωνήστε με τον Donnie Knutson».

Δείτε τη λίστα κομματιών για το Without Music The World Dies παρακάτω:

1. The Night Pop Dropped
2. Zoom Zoom The Little Boy
3. Boulevard
4. Headache
5. Without Music the World Dies
6. Suspicious Minds
7. Notre-Dame
8. Many Icebergs Ago
9. Happy New Tears
10. The Monsters of Pig Alley

Την ώρα της ανακοίνωσης του νέου άλμπουμ, το τελευταίο LP του Morrissey, Bonfire Of Teenagers παραμένει ακυκλοφόρητο.