Η Madonna αστειεύτηκε για την εξωγήινη εμφάνισή της στα βραβεία Grammy

Η Madonna αστειεύτηκε για το «πρήξιμο από τις χειρουργικές επεμβάσεις», αφού δέχθηκε κριτική για την εμφάνισή της στα βραβεία Grammy 2023.

Σε ένα νέο tweet τη Δευτέρα, η 64χρονη τραγουδίστρια έγραψε: «Κοίτα πόσο χαριτωμένη είμαι τώρα που το πρήξιμο από το χειρουργείο έχει μειωθεί». Στη φωτογραφία, η Madonna φαίνεται να φορά ένα σκισμένο τζιν, ένα μαύρο πουκάμισο και ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η τραγουδίστρια του «Material Girl» μίλησε για τις αντιδράσεις που έλαβε για την εμφάνισή της στα Grammy. 

 

 

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στη σκηνή για να συστήσει τον Sam Smith και την Kim Petras πριν από την παράστασή του Unholy. Αμέσως μετά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκαν ότι το πρόσωπό της ήταν «παραμορφωμένο από τις πλαστικές εγχειρήσεις» και της πρότειναν «να επικεντρωθεί στα γεράματά της με χάρη». Η Madonna απάντησε στην κριτική με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η Madonna είπε ότι αντί να επικεντρωθούν στην «τόλμη καλλιτεχνών όπως ο Sam και η Kim», πολλοί άνθρωποι αποφάσισαν να επικρίνουν την εμφάνισή της, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την υποστήριξη από τους θαυμαστές της.

«Αντί να εστιάσουν σε αυτό που είπα στην ομιλία μου, που αφορούσε την τόλμη καλλιτεχνών όπως ο Sam και η Kim, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με μια φωτογραφική μηχανή μακριού φακού από έναν φωτορεπόρτερ που θα παραμόρφωνε το πρόσωπο οποιουδήποτε», είπε.

«Για άλλη μια φορά πιάνομαι στην δίνη του μισογυνισμού και της ηλικίας που διαπερνά τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά την ηλικία των 45 και νιώθει την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν να είναι δυνατές, εργατικές και περιπετειώδης».

Η Madonna τόνισε ότι έχει υποβιβαστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας της, αλλά καταλαβαίνει ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και δηλώνει ευτυχής που πρωτοπορεί, ώστε όλες οι γυναίκες να περάσουν πιο εύκολα τα χρόνια που έρχονται. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το μήνυμά της με τους στίχους της Beyoncé: «You won’t break my soul».