Δείτε τη Lizzo να διασκευάζει το «Unholy» των Sam Smith και Kim Petras στο Live Lounge του BBC

Copyright Instagram @lizzobeeating

Η Lizzo διασκεύασε τη μεγάλη επιτυχία του Sam Smith και της Kim Petras, "Unholy" στο Radio One Live Lounge του BBC. Σύμφωνα με την παράδοση του Live Lounge, όπου οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν το δικό τους υλικό και στη συνέχεια ακολουθεί μια διασκευή, η Lizzo έβαλε τη δική της πινελιά στην πίστα με το πληθωρικό της στυλ. Στη συνέχεια έκανε το τραγούδι δικό της προσθέτοντας ένα σόλο φλάουτου σε αυτό.

 

Video Url

Η Lizzo είχε επίσης διασκευάσει την επιτυχία των BTS, Butter και του Harry Styles, Adore You τα προηγούμενα χρόνια του Radio One Live Lounge.

Η τραγουδίστρια εμφανίσθηκε επίσης στα Brit Awards της περασμένης εβδομάδας, με μια μίξη επιτυχιών από το περσινό της άλμπουμ, Special, συμπεριλαμβανομένου του ομώνυμου κομματιού, καθώς επίσης και των 2 Be Loved και About Damn Time.

Ο Smith και η Petras ερμήνευσαν επίσης το Unholy την ίδια νύχτα, βγαίνοντας στη σκηνή με δερμάτινα, μαύρα ρούχα μπροστά από ένα σετ σχεδιασμένο να μοιάζει με γκαράζ. Η Petras ξεπήδησε κάτω από ένα αυτοκίνητο για να ξεκινήσει το κομμάτι της ενώ ο Smith κάθισε στο πίσω μέρος μιας μηχανής.

 

Video Url

 

Η παράσταση έλαβε 106 παράπονα, για την προκλητική εμφάνιση του ντουέτου. Η εμφάνιση του Smith και της Petras ήταν η συνέχεια της ακόμη πιο προκλητικής παράσταση στα Grammy, όπου το ζευγάρι κατηγορήθηκε για σατανιστικά τελετουργικά επί σκηνής.