Οι The Used κυκλοφορούν νέο σινγκλ από το δέκατο άλμπουμ τους, Toxic Positivity

Copyright Instagram @theused

Οι The Used μόλις ανακοίνωσαν το 10ο στούντιο άλμπουμ τους, Toxic Positivity και τώρα αποκάλυψαν το νέο σινγκλ, People Are Vomit από τον επερχόμενο δίσκο.

 

Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου μέσω της Big Noise και από ό,τι μπορούμε να πούμε από αυτό το κομμάτι, το άλμπουμ θα συνεχίσει να μας υπενθυμίζει πόσο απογοητευμένη είναι η μπάντα με την ανθρωπότητα. Το τραγούδι μιλά για τη σημερινή αμερικανική δυστοπία, όπου οι άνθρωποι είναι διχασμένοι και αποθαρρυμένοι σε όλους τους τομείς.

 

Το People Are Vomit περιγράφεται ως: «Μια έκρηξη που πηγάζει κατευθείαν από την εμβληματικής οργή του Bert McCracken και της τραχιάς ποπ ενέργειας που δεν τον εγκαταλείπει. Είναι όλα όσα περιμένουν οι θαυμαστές από τους The Used τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια στην πρώτη γραμμή της σκηνής, ενισχύοντας τη διαρκή κληρονομιά τους».

«Πιστεύουμε ότι αυτό το τραγούδι είναι διασκεδαστικό και χαριτωμένο», λέει ο τραγουδιστής Bert McCracken. «Ελπίζουμε να το αγαπήσετε κι εσείς». Οι The Used δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά το 2000 και έκτοτε έχουν συνδυάσει επιρροές από rock, emo, metal και hardcore σε έναν μοναδικό ήχο στους εννέα προηγούμενους δίσκους τους. Το ένατο άλμπουμ τους Heartwork (Deluxe), κυκλοφόρησε το 2021 μέσω της Big Noise και είναι μια extended έκδοση του άλμπουμ τους Heartwork του 2020.

Video Url