Το «SOS» της SZA βρίσκεται στην κορυφή του Billboard για ένατη εβδομάδα, σπάζοντας ρεκόρ επταετίας

Copyright Instagram @sza

Το «SOS» της SZA κατέρριψε ένα ρεκόρ επτά ετών στις ΗΠΑ, καθώς γιορτάζει την ένατη εβδομάδα του στην πρώτη θέση.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, το οποίο ήταν το πρώτο της τραγουδίστριας εδώ και μισή δεκαετία ακολουθώντας το «Ctrl» του 2017, κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο και από τότε βρίσκεται στην κορυφή των charts.

Αυτές τις μέρες, γιόρτασε την ένατη εβδομάδα του στην κορυφή του Billboard 200, καθιστώντας το το πρώτο άλμπουμ από γυναίκα που πέτυχε αυτό το ρεκόρ εδώ και επτά χρόνια. Στην ένατη εβδομάδα του, ο δίσκος πούλησε 93.000 άλμπουμ.

Αυτή η επιτυχία της SZA, καταρρίπτει το ρεκόρ που κατείχε το «25» της Adele από τον Μάρτιο του 2016, με την Taylor Swift τη μόνη άλλη γυναίκα που πέτυχε κάτι παρόμοιο τα τελευταία 10 χρόνια με το «1989».

Με το που κυκλοφόρησε το «SOS», το NME δήλωσε: «Πριν από πέντε χρόνια, η SZA επαναπροσδιόρισε την R&B με τις εκλεκτικές της επιρροές και το SOS προχωράει ακόμη παρακάτω. Εκτός από grunge, pop-punk και ακουστικές κιθάρες, κυλάει μέσα από βρώμικο μπάσο (Low), κλασικές μπαλάντες με ψυχή (Gone Girl), soul (Smoking On My Ex Pack) και πολλά άλλα». 

«Στα χέρια κάποιων άλλων καλλιτεχνών, αυτό το κολάζ θα μπορούσε να μην έχει ταυτότητα, αλλά υπό τις διαταγές της SZA αισθάνεται συνεκτικό, οργανικό και όπως κάθε μετάβαση σε ένα νέο είδος είναι απολύτως δικαιολογημένη για κάθε κομμάτι».

Εξετάζοντας τις επόμενες κινήσεις της, η SZA άφησε να εννοηθεί πρόσφατα μια μελλοντική συνεργασία με τη Miley Cyrus, υπονοώντας ότι θα υπάρξουν μελλοντικές «εκπλήξεις» για τους θαυμαστές της, καθώς και μια επερχόμενη deluxe έκδοση του νέου άλμπουμ.

Αντιδρώντας στην κορυφαία επιτυχία της ίδιας της Cyrus με το νέο σινγκλ «Flowers», η SZA έγραψε στο Twitter: «ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στη Miley!!!» προσθέτοντας: «Ενθουσιασμένη για το άλμπουμ της και για τη συνεργασία».

 

Video Url