Ο ντράμερ των Arctic Monkeys, Matt Helders, σώζει την αγαπημένη παμπ του Sheffield

Copyright Facebook @Arctic Monkeys

Η διάσημη παμπ Fagan's στο κέντρο της πόλης του Sheffield θα περάσει στα χέρια μιας ομάδας εννέα ατόμων, μετά την συνταξιοδότηση των δύο ιδιοκτητών της, του ζεύγους Tom και Barbara Boulding. Το ζευγάρι αποσύρθηκε τον περασμένο μήνα μετά από 37 χρόνια λειτουργίας του χώρου. Μετά τη αποχώρηση του ζευγαριού, το μέλλον της παμπ φαινόταν αβέβαιο, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε ότι η ομάδα θα αγοράσει και θα διευθύνει την παμπ.

Το γκρουπ αποτελείται από τον Helders μαζί με τους James O'Hara και James Hill από το Rockingham Group, τους Mark Herbert και Niall Shamma από την Warp Films, τον Ian Stanyer των Can Studios, τον ξυλουργό Ben Pickup, τον ζωγράφο και διακοσμητή David House και τον οικονομικό αναλυτή Tom O'Hara.

Μιλώντας στο Exposed Magazine για την εξαγορά, ο Helders είπε: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε την καρδιά και την ψυχή της παμπ, οπότε θα εξακολουθεί να φαίνεται το ίδιο. Θα προσθέσουμε μικρές πινελιές, αλλά θα έχουμε ακόμα σωστή Guinness. Όλοι οι μουσικοί θέλουν να μείνουν, επομένως θα υπάρχουν ακόμα πέντε νύχτες μουσικής την εβδομάδα και ένα κουίζ, και, μετά την τελευταία φορά, ο Robbie Williams εξακολουθεί να απαγορεύεται να έρθει. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι ότι θα δεχόμαστε κάρτες για πληρωμή».

Ο James Hill του Rockingham Group πρόσθεσε για την αγορά της παμπ: «Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι θα διατηρηθεί η παραδοσιακή της φύση, για άλλα 37 χρόνια μαζί με μερικά από τα πράγματα που κάνει αυτή τη στιγμή το Σέφιλντ».

Ο Niall Shamma, στέλεχος της Warp Films είπε: «Ο Tom εμφανίσθηκε πριν από 37 χρόνια κάτω από τη σκιά του Fagan (ο αρχικός ιδιοκτήτης) και έπρεπε να φτιάξει τις δικές του ιστορίες. Δεν μπορούμε απλώς να ξανακάνουμε αυτό που έκανε ο Tom. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια νέα ιστορία. Θα είμαστε πάντα απίστευτα χρεωμένοι στον Tom και στη Barbara, αλλά πρέπει επίσης να βρούμε τη νέα γενιά ανθρώπων που θα αποκαλέσουν αυτό το μέρος σπίτι τους». Η παμπ ελπίζει να ανοίξει μέσα στον μήνα.