Ο T-Pain ανακοίνωσε νέο άλμπουμ διασκευών με Black Sabbath, Journey και Chris Stapleton

Copyright Facebook @T-Pain

Ο T-Pain σκοπεύει να επιδείξει για άλλη μια φορά τις ικανότητές του στο τραγούδι με το νέο του άλμπουμ, On Top of the Covers, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου μέσω της δικής του δισκογραφικής Nappy Boy Entertainment.

Στο LP, ο ράπερ θα τολμήσει να τραγουδήσει χωρίς auto-tune, ενώ θα διασκευάσει σε νέες εκδοχές επιτυχίες από τους Black Sabbath (War Pigs), Journey (Don't Stop Believin), Chris Stapleton (Tennessee Whisky), Sam Cooke ( A Change Is Gonna Come), Sam Smith (Stay with Me) και Frank Sinatra (That's Life). Στο τελευταίο κομμάτι συμμετέχει και ο ράπερ NandoSTL.

 

 

«Αυτό το άλμπουμ με διασκευές έχει πάρει χρόνια για να δημιουργηθεί. Ξεκίνησα να το ηχογραφώ αμέσως αφού κέρδισα το The Masked Singer», δήλωσε ο T-Pain σε μια δήλωση. «Ήταν σε αναμονή για λίγο, αλλά τώρα που είμαι ανεξάρτητος, μπορώ να κάνω ό,τι θέλω μέσω της Nappy Boy Entertainment και αυτό είναι κάτι για το οποίο ένιωθα έντονα εδώ και πολύ καιρό. Αυτά τα τραγούδια δεν είναι αυτό που θα περίμενες όταν ακούς ότι ο T-Pain κάνει ένα άλμπουμ με διασκευές και αυτό είναι που νομίζω ότι είναι ωραίο σε αυτό».

 

Video Url

 

Ενώ ο T-Pain είχε κακολογηθεί στο παρελθόν από τον ίδιο τον Jay-Z για τη διάδοση της χρήσης του auto-tune, σόκαρε τους θαυμαστές του με τα φωνητικά του κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας NPR Tiny Desk Concert το 2014 και κέρδισε το talent show, The Masked Singer το 2019. Το τελευταίο του στούντιο άλμπουμ, 1UP , κυκλοφόρησε επίσης το 2019.

 

Video Url

 

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία του On Top of the Covers, ο T-Pain θα εμφανισθεί σε δύο συναυλίες στις 17 και 18 Μαρτίου στο The Sun Rose στο Λος Άντζελες. 

Video Url