beabadoobee “Glue Song”

Η beabadoobee μοιράστηκε ένα νέο σινγκλ που ονομάζεται "Glue Song" ακριβώς στην ώρα της για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί με ένα συνοδευτικό βίντεο που γυρίστηκε στη γενέτειρά της στις Φιλιππίνες. Στο παρελθόν είχε πειράξει το κομμάτι κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο NPR Tiny Desk τον Νοέμβριο.

Το εγκάρδιο και γλυκό,  "Glue Song" την βρίσκει να αποτίει φόρο τιμής στον τωρινό σύντροφό της με υπέροχες χορδές. «Με έχει κολλήσει η κόλλα/ Ακριβώς πάνω σου», τραγουδάει. Δείτε το μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Jacob Erland, 

«Έγραψα πολλά από αυτό το τραγούδι ενώ βρισκόμουν σε περιοδεία σε όλη την Αυστραλία και την Ασία πίσω από αυτοκίνητα και ταξίδευα», είπε η beabadoobee σε μια δήλωση, προσθέτοντας ότι είναι το πρώτο τραγούδι αγάπης που γράφτηκε κατά τη διάρκεια της νέας της σχέσης. «Συνήθως γράφω αυτά τα τραγούδια που είναι θλιβερά, στο παρελθόν με τη γραφή μου, ακόμα κι όταν δεν ακούγεται λυπηρό κοιτάζοντας πίσω, οι στίχοι συνήθως ήταν. Για πρώτη φορά είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι σε ένα πραγματικά θετικό μέρος για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό και νιώθω αγάπη».

Video Url